1 2
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024 21:23
ΜαγνησίαΤοπικά

Ριζόμυλο: Μεθυσμένος απείλησε με καραμπίνα τη γυναίκα του και τον δύο ετών γιο του!


Σήμερα θα εκδικαστεί, μετά από την αναβολή που πήρε, η  υπόθεση στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ενός Αλβανού, που βρίσκεται παράνομα στη χώρα και ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή, προβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή σε ανήλικο, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη κατοχή όπλου και πυρομαχικών.
Η αναβολή δόθηκε, προκειμένου ο συνήγορος που του όρισε το δικαστήριο να λάβει γνώση της δικογραφίας. Ο Αλβανός κατηγορείται ότι το Σάββατο το βράδυ σε χωριό του δήμου Ρ. Φεραίου, και συγκεκριμένα στον Ριζόμυλο, ενώ είχε καταναλώσει αλκοόλ, χτύπησε στο κεφάλι και στο άνω χείλος την σύζυγό, του, την εξύβρισε και την απείλησε ότι αν τον καταγγείλει θα την σκοτώσει με το κυνηγητικό όπλο που παράνομα κατείχε, ενώ στρεφόμενος στον ανήλικο γιο του 2-3 ετών, τον απείλησε ότι εάν πάρει το μέρος της μητέρας του θα τον σκοτώσει κι αυτόν.
Ο κατηγορούμενος στο δικαστήριο υποστήριξε ότι τα όσα του καταλογίζονται είναι ψέματα, ωστόσο η υπόθεση αναβλήθηκε για σήμερα στις 12.30 το μεσημέρι, προκειμένου ο δικηγόρος ο οποίος του όρισε το δικαστήριο να μελετήσει τη δικογραφία.
Μάλιστα στη δίκη αναμένεται να καταθέσει και η σύζυγός του παρουσία διερμηνέα ενώ στο δικαστήριο βρέθηκε και ο μικρός γιος του ζευγαριού.