Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 23:59
Αθλητικά

Red Eagles: “Ολοι στο ΕΑΚ να υποδεχθούμε τον Χαράλαμπο Τεννέ”


Ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες, με πρώτο απ’ όλους όμως τον Μπάμπη Τεννέ, εξέδωσε ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου “Red Eagles Αγριάς”

Στην ανακοίνωση αυτή, χαρακτηρίζουν Μουσαφίρη τον Μπάμπη Τεννέ, ενώ καλούν όλους τους φίλους της ομάδας να σταθούν δίπλα στη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου και στην προσπάθεια της για να οδηγήσει την ομάδα στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Κυριακή 3:00 μ.μ. η ομάδα μας δίνει ένα ματς με τον Απόλλων Αθηνών το οποίο έχει πολύπλευρό ενδιαφέρον.
Αρχικά θα υποδεχτούμε φιλοξενούμενο προπονητή τον Μουσαφίρη των ελληνικών γηπέδων τον Χαράλαμπο Τεννέ. Ένας προπονητής που δεν θα πατήσει ποτέ στην ομάδα μας διότι έχει γράψει με μελανά χρώματα το όνομα του μετά το ματς στη Καλλονή που με τους τραμπουκισμούς του τότε προέδρου του, μας έκοψε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία που ανήκουμε.
Εμείς θα είμαστε εκεί να τον υποδεχτούμε όπως ξέρουμε και στο τέλος να δείξει τι προπονητής είναι, αν ξέρει καλά να μετράει τα γκολ των παιχταράδων μας που θα του προσφέρουν απλόχερα.
Έπειτα η ομάδα, μας θέλει διπλά της ΟΣΟ ΠΟΤΕ. Το διαβολεμένο αυτό σύστημα που μας κυνηγάει τα τελευταία 5 χρόνια δεν έχει τελειωμό. Μετά την ΕΕΑ έφτασε η χειραγωγημένη απόφαση του CAS.
Όπως το 2003 κράτησε όρθια την ομάδα η πόλη και οι οπαδοί της έτσι και αυτή τη φορά ΕΜΕΙΣ θα την κρατήσουμε όρθια.
Καλούμε όλους τους κάτοχους διαρκείας να αφήσουμε τις κάρτες στο σπίτι και να πληρώσουμε κανονικό εισιτήριο, βοηθώντας έτσι την πολύπαθη ΠΑΕ να συγκεντρώσει μέρος του ποσό του χαραμοφάη ΤΙΚΑΟ.
Τέλος να αναφερθούμε στους δυστυχισμένους της συνοικίας, στους περαστικούς του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και στους νυν των χωραφιών του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου πως άλλη μια φορά απέδειξαν ποσό μικροί-λίγοι είναι όπου η μοναδική τους χαρά είναι τα προβλήματα της ΠΡΩΤΗΣ ομάδας της πόλης και οι 7 εβδομάδες εγκυμοσύνης μια γάτας (τόσο κράτησε η χαρά τους στην super league, χωρίς καμία νίκη, χωρίς καμία εκτός έδρας εκδρομή , και ούτε ένα sold out )
Οπότε την Κυριακή ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΑΚ, ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΜΕ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΑΖΩΜΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΑΦΙΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΤΕΝΝΕ”.