1 2
Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024 10:12
LIFE

Ράκος η Καινούργιου – Ξέσπασε σε κλάματα και αποχώρησε από το πάνελ


Κατέρρευσε στη σημερινή «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συναισθηματική της φόρτιση και επιστρέφοντας από διαφημίσεις εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια.

«Απλά ζαλίστηκα. Δεν αισθάνθηκα καλά, ήθελα να φύγω αλλά εντάξει. Μου ήρθε μια ανακατωσούρα. Έχω πιεστεί λίγο αυτές τις μέρες επαγγελματικά. Φοβάμαι μη πάθουμε τίποτα στο τέλος στην υγεία από τη δουλειά. Πάμε σε κάτι διαφορετικό παιδιά, βοηθήστε με λίγο. Και λίγο χαρτάκι φέρτε μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ η ομάδα της εκπομπής συζητούσε για το Survivor, η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε από το πάνελ και επανεμφανίστηκε μετά στην εμπορική τοποθέτηση.

Δείτε το απόσπασμα

 

Σημειώνεται πως τις τελευταίες ημέρες στη «Super Κατερίνα» έχουν υπάρξει αρκετές εντάσεις on air με αποκορύφωμα τον χθεσινό της τσακωμό με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Με αφορμή την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε ένα σχόλιο για τον τηλεοπτικό χρόνο και το πώς διαχειρίστηκαν οι εκπομπές τα πολιτικά πρόσωπα κατά την προεκλογική περίοδο.

Αμέσως η Κατερίνα Καινούργιου αντέδρασε, καθώς θεώρησε ότι ο συνεργάτης της αναφέρεται στην εκπομπή της και η ένταση χτύπησε «κόκκινο».

«Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παραδίδει το κανάλι στο ΕΣΡ, το κανάλι δίνει ισάξιο χρόνο σε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς», είπε η παρουσιάστρια, όταν τέθηκε το ζήτημα της πολυφωνίας στην εκπομπή της.

«Δεν μίλησα για το κανάλι. Εγώ προφανώς μιλάω για εμάς, για τα πρόσωπα», της απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, προκαλώντας της έκρηξή της.

Τότε ακολούθησε ο εξής διάλογος

Καινούργιου: Άνθρωποι του καναλιού είμαστε κι εμείς. Με αυτό που κάνεις δημιουργείς πρόβλημα σε όλους μας. Δηλαδή τι είμαστε εμείς; Ξέρεις τι υποστηρίζουμε και τι έχουμε ψηφίσει;

Μικρούτσικος: Το ξέρω. Είμαι σίγουρος, γιατί σας ακούω τι λέτε και διαφωνώ με όλους σας. Μερικές φορές νομίζω ότι βρίσκομαι σε κομματική οργάνωση.

Καινούργιου: Είπα ότι ο Τσίπρας σαν άνθρωπος είναι πολύ συμπαθής.

Μικρούτσικος: Μα δεν είμαι Τσίπρας!

Καινούργιου: Παραμορφώνεις όμως την αλήθεια αυτή τη στιγμή! Πας να μας πεις ότι κάνουμε κάτι λάθος εδώ!

Μικρούτσικος: Είμαι ένας πολίτης, είμαι Αριστερός και επειδή βρισκόμαστε στο 2023 η Ελλάδα οφείλει να ακούσει και τη δική μου γνώμη σε όλες τις εκπομπές. Πολλές φορές αν πω κάτι ψάχνουν την κερκόπορτα και ακούω όλες τις αντιδράσεις επάνω μου.

Καινούργιου: Αν πιστεύεις ότι όλοι εδώ και επάνω στο κοντρόλ είναι Νέα Δημοκρατία, είσαι πολύ βαθιά γελασμένος. Καμία σχέση!

Μικρούτσικος: Εγώ είπα ότι γίνεται διαπραγμάτευση θεμάτων λες και παρακολουθώ πολιτική οργάνωση βάσης!

Καινούργιου: Εσύ μας στοχοποιείς τι είμαστε! Πόσες φορές εκθειάζω τον κύριο Κουτσούμπα και το ΚΚΕ; Γιατί δεν λες ότι είμαι Αριστερή, λοιπόν;

Μικρούτσικος: Γιατί δεν είσαι, γι’ αυτό δεν το λέω…

Καινούργιου: Πού ξέρεις τι είμαι; Εγώ σαν πολιτικούς αρχηγούς συμπαθώ πιο πολύ τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Κουτσούμπα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κάνεις αυτό… με στοχοποιεί ρε παιδιά!