1 2
Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024 11:18
ΒόλοςΤοπικά

«Πυρά» Αχιλλέα Μπέου: «Περιμένουν να γίνει μια καταστροφή για να κάνουν αντιπολίτευση;» (video)


Σε 20 ημέρες εκτίμησε το πρωί της Παρασκευής ο Αχιλλέας Μπέος ότι θα έχει καθαρίσει η πόλη του Βόλου από τους τόνους λάσπης και φερτών υλικών μετά την κακοκαιρία Elias. Παράλληλα είπε ότι περιμένει στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά «να πάρει μαζί του και τον Τάιλερ, να πιάσουν τα φτυάρια», ενώ αναφερόμενος στους “αντιπάλους” του στις επερχόμενες εκλογές υπογράμμισε: “Περιμένουν να γίνει μία καταστροφή για να κάνουν αντιπολίτευση”.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Βόλου «το ρεύμα έχει έρθει κατά 80% περιπου γιατί υπάρχουν σημαντικές βλάβες και αυτά δεν γίνονται πό τη μια μέρα στην άλλη. Το νερό έχει επανέλθει κατά 65% το νερό. Δεν θα πιουν, όμως, ακόμα γιατί οι αγωγοί γέμισαν ξανά λάσπες. Είναι χλωριωμένο αλλά πρέπει να πάρουμε τις αναλύσεις».

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ η κακοκαιρία Elias «είναι χειρότερη από την κακοκαιρία Daniel γιατί έρεξιε πολύ νερό. Νόμιζα ότι ήμουν στους καταρράκτες του Νιαγάρα, κατέβαιναν τα νερά από τα βουνά, Παναγία βοήθα».

«Δεν είναι ώρα για κλάματα και μουρμούρα. Σηκώνουμε τα μανίκια με πρώτο εμένα να δουλέψουμε» συνέχισε ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος κληθείς να σχολιάσει την αποστροφή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη στη συνέντευξή του το βράδυ της Πέμπτης ότι θα επισκεφθεί τον Βόλο, είπε «να έρθει το συντομότερο αλλά να πάρει τον Τάιλερ και όχι τον τέιλορ τον ράφτη για να γυρίσουμε την πόλη, να πάρουμε τα φτυάρια να βοηθήσει».

Απαντώντας στην κριτική που γίνεται για τους λόγους που οδήγησαν στην νέα καταστροφή στον Βόλο μέσα σε 20 ημέρες, ο δήμαρχο της πόλης υποστήριξε ότι «με τα μούτρα είχαμε πέσει και είχαμε καθαρίσει την πόλη. Τα ρέματα είχαν γεμίσει με εκατομμύρια τόνους πέτρες, χώματα φερτά υλικά. Η ευθύνη πάντως δεν είναι δική μου αλλά της περιφέρειας».

Κατά τον ίδιο «υπάρχουν δύο στάδια για να επιστρέψει ο Βόλος: Το πρώτο είναι να καθαρίσουμε μπάζα και πέτρες και να έχει νερό η πόλη και μετά θα ξεκινήσουν οι αποκαταστάσεις».

Στο κλείσιμο της συνέντευξης σχολίασε: «δεν το πήραν χαμπάρι οι πολιτικοί; Περιμένουμε να γίνει μια καταστροφή για να κάνουνε αντιπολίτευση; Ρε δεν ντρέπονται λίγο. Πρέπει να σταματήσει αυτό».