Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Τοπικά > Βόλος > Πρόβλημα υγείας Αμερικανού τουρίστα κρουαζιεροπλοίου στον Βόλο
Σε ιδιωτική κλινική μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί ένας 75χρονος Αμερικανός επιβάτης του κρουαζιεροπλοίου «EXPLORA I» σημαίας ΜΑΛΤΑΣ, που κατέπλευσε σήμερα στο λιμάνι του Βόλου υ, προερχόμενο από την Πάτμο.
Ο 75χρονος Αμερικανός κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Άμεσα κινητοποιήθηκαν τόσο η αρμόδια υπηρεσία του ΟΛΒ – υπηρεσία ασφάλειας όσο και ασθενοφόρο ιδιωτικής κλινικής.
Ο 75χρονος μεταφέρθηκε στην κλινική για να υποβληθεί στη χειρουργική επέμβαση ενώ τον συνοδεύει η 68χρονη σύζυγος του.
Το κρουαζιερόπλοιο μεταφέρει 749 επιβάτες και 647 άτομα πλήρωμα, ενώ θα αποπλεύσει στις 21:00, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.