Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Αθλητικά > Πρόταση της Nova στους πέντε «άστεγους» της Superleague

Αχτίδα φωτός στο τηλεοπτικό τοπίο της Superleague. Μετά το τελεσίγραφο που είχαν δώσει το προηγούμενο διάστημα οι τηλεοπτικά άστεγες ομάδες του πρωταθλήματος, ότι δεν πρόκειται να υπογράψουν την προκήρυξη στη Γενική Συνέλευση της προσεχούς Δευτέρας (31/8) κι ως εκ τούτου θα μπλοκάρουν την εκκίνηση του πρωταθλήματος, υπήρξε επίσημη κρούση από τη Nova.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν αυτή τη στιγμή διαπραγματεύσεις σε εξέλιξη ανάμεσα στο συνδρομητικό κανάλι και τους ΟΦΗ, Λαμία, Παναιτωλικό, Βόλο και Ξάνθη. Ο ΠΑΟΚ κι ο Παναθηναϊκός εξάλλου έχουν ήδη στραφεί στις δικές τους πλατφόρμες για τη μετάδοση των αγώνων τους.
Από την έκβαση των συζητήσεων που γίνεται ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές, θα κριθεί και η έναρξη του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τις 12 Σεπτεμβρίου.
Είναι δεδομένο εξάλλου ότι η Nova δεν θέλει επουδενί να πάει πιο πίσω η πρεμιέρα της Superleague και είναι θέμα ημερών πλέον να υπάρξει κάποια κατάληξη σε αυτή την υπόθεση.
Νούμερα πάντως δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά σίγουρα μιλάμε για καθαρά επταψήφιο νούμερο και η διαπραγμάτευση βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε οριακό σημείο.
Πηγή: sdna.gr
Δείτε Περισσότερα Άρθρα
Τέλος η εβδομαδιαία ανάλυση των φάσεων από τον Λανουά!
23 Δεκεμβρίου 2025Αθλητικά
21 φωτογραφίες από τον αγώνα Βόλος – Παναιτωλικός
22 Δεκεμβρίου 2025Βόλος
Ασταμάτητη και η γυναικεία ομάδα του Βόλου
22 Δεκεμβρίου 2025Αθλητικά












