ΒόλοςΤοπικά

Προς αναβίωση από τον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου το επιχειρηματικό πανόραμα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου προτίθεται να αναβιώσει μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού και γενικότερα της Κεντρικής Ελλάδος, την έκθεση «Επιχειρηματικό Πανόραμα», που διοργανώνονταν παλαιότερα με μεγάλη επιτυχία στην πόλη μας.

Αυτή η έκθεση αποτελεί ένα θεσμό και μια μοναδική ευκαιρία για τις επιχειρήσεις του νομού μας να προβληθούν. Παράλληλα επιδιώκεται η μέγιστη προβολή του τόπου μας στους πολυάριθμους επισκέπτες του «Επιχειρηματικού Πανοράματος», που προέρχονται απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Κόντρα, λοιπόν, στην κρίση προχωράμε στην αναβίωση του Επιχειρηματικού Πανοράματος, το οποίο προγραμματίζεται να διοργανωθεί στις αρχές του μήνα Μαΐου, σχεδόν δυο εβδομάδες μετά το Πάσχα. Ευελπιστούμε ότι η προσπάθεια μας θα τύχει της υποστήριξης όσων μπορούν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι, είτε συμμετέχοντας με δικό τους περίπτερο στην έκθεση, είτε βοηθώντας με κάθε τρόπο έτσι ώστε η επιχειρηματική προβολή να αποτελέσει ξανά ένα θεσμό που πραγματικά θα αγκαλιασθεί απ’ όλη την κοινωνία της Μαγνησίας.

Σ’ αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο, προσβλέπουμε στην στήριξη όλων κυρίως των θεσμών και φορέων της πόλης, γιατί πιστεύουμε ότι η πόλη μας μπορεί να γίνει κέντρο επιχειρηματικότητας, τόπος παραγωγικής προόδου, τόπος μεγάλων προσδοκιών. Για εμάς το “επιχειρειν” είναι η κινητήρια δύναμη της οικονομίας και της ανάπτυξης.

Είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη λάμψη σε μια πρωτοβουλία, που εκτός των άλλων, συμβάλει στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των ντόπιων επιχειρήσεων και στην ανάπτυξη του τόπου μας.