Ψυχαγωγία

Πώς αντέδρασε ο Πέτρος Κωστόπουλος όταν τον ρώτησαν για τον γάμο Μπαλατσινού -Κικίλια [βίντεο]

Την αντίδραση του Πέτρου Κωστόπουλου όταν ρωτήθηκε για τον επικείμενο γάμο της πρώην συζύγου του, Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικιλία αποκάλυψε το Happy Day.

Συγκεκριμένα, συνεργάτης της εκπομπής επικοινώνησε με τον Πέτρο Κωστόπουλο ώστε να τον ρωτήσει σχετικά με την ανακοίνωση του γάμου της Τζένης Μπαλατσινού, την οποία παρεμπιπτόντως σχολίασαν και οι κόρες τους.

«Τον πήρα τηλέφωνο, του είπα καλημέρα, είμαι ο τάδε… Η πρώτη του αντίδραση ήταν «και τι θέλεις;», δηλαδή, ούτε καλημέρα ούτε τίποτα. Του είπα ότι θέλω να σας ρωτήσω αν με αφορμή αυτό το σημερινό κλπ… και μου λέει «δεν πάτε καλά ρε, please, please», είπε ο Βασίλης Γρηγορόπουλος.

Πάντως απο την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ένα δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού βγήκαν για φαγητό πριν ανακοινωθεί ο γάμος, όπου και του είχε αποκαλύψει την απόφασή της να παντρευτεί τον Βασίλη Κικίλια.

«Στις εφημερίδες, πάντως, διαβάζω ότι κάνανε ένα δείπνο η Τζένη Μπαλατσινού με τον Πέτρο Κωστόπουλο, έτσι γράφει ή η Star ή η Espresso, δεν είμαι σίγουρη. Και τον είχε ενημερώσει και ο Πέτρος με τον τρόπο του έδωσε τη συγκατάθεσή του και μάλιστα ότι συγκινήθηκε και αυτός με τη χαρά της πρώην συζύγου του», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.