Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 23:36
ΒόλοςΤοπικά

Παραλίγο μπουρλότο… σε πολυκατοικία στον Βόλο για να κλέψει βενζίνη!


Συναγερμός σήμανε χθες στις 10:15 το βράδυ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας. Το κέντρο της Πυροσβεστικής ενημερώθηκε για μεγάλη φωτιά, που εξαπλώθηκε σε σταθμευμένα οχήματα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν και για έκρηξη…

Η κινητοποίηση ήταν αστραπιαία και μεγάλη δύναμη πυρόσβεσης έσπευσε στο σημείο. Τελικά, διαπιστώθηκε ότι φωτιά είχε εκδηλωθεί σε ακινητοποιημένο δίκυκλο στην πυλωτή της πολυκατοικίας, στην οδό Γκλαβάνη και Χίου.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε γρήγορα από τους πυροσβέστες, χωρίς να προλάβει να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις. Προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό της Π.Υ. Βόλου για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς.

Σύμφωνα, πάντως, με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά ξέσπασε, όταν επιχειρήθηκε η κλοπή βενζίνης από το δίκυκλο. Φαίνεται ότι από θαύμα αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, καθώς σύμφωνα με όσα έλεγαν κάτοικοι της περιοχής, άτομο το οποίο πρόλαβε και διέφυγε από το σημείο, πλησίασε μέσα στο σκοτάδι το σταθμευμένο μηχανάκι, έκοψε το σωληνάκι για να τραβήξει βενζίνη και όλα αυτά κρατώντας αναμμένο τσιγάρο…

Νεαρά παιδιά που ήταν συγκεντρωμένα σε κοντινή απόσταση, άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και είδαν τις φλόγες. Τρομοκρατημένα χτύπησαν όλα τα κουδούνια της πολυκατοικίας, ενημερώνοντας για τη φωτιά και ακολούθησαν κλήσεις στην Πυροσβεστική. Ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Πηγή: taxydromos.gr