1 2
Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024 16:14
ΒόλοςΠαραπολιτικάΠαρασκήνιαΤοπικά

Πανικός Βενέτη – Παπαπέτρου – Προσπαθούν να φιμώσουν με μηνύσεις τον Αχ. Μπέο, αλλά ο Δήμαρχος δεν «μασάει» – Ο λαός απαιτεί εξηγήσεις


Χωρίς τέλος οι κωλοτούμπες του Παπαπέτρου και των συνεργατών του (Βενέτη κλπ). Σε κάθε ευκαιρία καταγγέλλουν το Δήμαρχο Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέο ότι προσπαθεί δήθεν να τρομοκρατήσει και να φιμώσει τους αντιπάλους του με «βιομηχανία» μηνύσεων και σήμερα, όπως οι ίδιοι ανακοίνωσαν τουλάχιστον, έσπευσαν να τον μηνύσουν για τα όσα καταλόγισε χθες στον πρόεδρο του ιατρικού Συλλόγου, Βενέτη για την απαράδεκτη συμπεριφορά του τελευταίου για τη δήθεν μόλυνση του Παγασητικού που πλήγωσε όλη την περιοχή.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια κίνηση αποπροσανατολισμού και μια απέλπιδα προσπάθεια να βγουν από το κάδρο των ευθυνών όπου δικαίως τους έχουν τοποθετήσει οι χιλιάδες απασχολούμενοι στην εστίαση και τον τουρισμό και οι οποίο λόγω των άστοχων, επικίνδυνων και πολιτικά τυχοδιωκτικών συμπεριφορών του Βενέτη, με προφανή κάλυψη και συναίνεση του Παπαπέτρου, στο συγκεκριμένο θέμα, έχουν υποστεί μεγάλη οικονομική ζημία.

Άλλωστε τα όσα ο κ. Μπέος ανέφερε επιβεβαιώθηκαν εμμέσως πλην σαφώς από το σύνολο των συμμετεχόντων στην διευρυμένη συνέντευξη (εξ ου και η…πικρία  Βενέτη, όπως εκφράστηκε σε δηλώσεις του), ενώ είναι σαφές ότι ο χαρακτηρισμός «πολιτικό σκουπίδι» αφορά την αξιολόγηση της πολιτικής (ο Θεός να την κάνει) παρουσίας του Βενέτη και όχι βέβαια τις άλλες ιδιότητες και δραστηριότητές του. Και ας μην ξεχνάμε και τη στάση του πρώην προέδρου του ΙΣΜ και νυν συναδέλφου – δημοτικού συμβούλου, Ευθ. Τσιάμη απέναντι στον Βενέτη.

Βέβαια ο Παπαπέτρος, ο Βενέτης και οι λοιποί παραβλέπουν ότι ο κ.Μπέος προκειμένου να προασπίσει τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών  δεν πτοείται από τέτοιες εκφοβιστικές ενέργειες. Αλλωστε ο λαός περιμένει εξηγήσεις από τους «μηνυτές» για τη ζημιά που προκάλεσαν στην τοπική οικονομία και για την οποία μάλιστα ακούγεται έντονα ότι θα υπάρξουν μηνύσεις από δεκάδες επαγγελματιών της εστίασης και του τουρισμού.