Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024 13:26
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παλαιό Φάληρο: Φρίκη για 34χρονη – Άνδρας τη βίασε υπό την απειλή μαχαιριού ενώ περίμενε το λεωφορείο


Σκηνικό φρίκης εκτυλίχθηκε για μια 34χρονη γυναίκα η οποία περίμενε το λεωφορείο της επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας άνδρας την πλησίασε και τη βίασε υπό την απειλή μαχαιριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο δράστης είδε τη γυναίκα μόνη της να περιμένει, την πλησίασε και με την απειλή μαχαιριού, την οδήγησε σε κοντινό πάρκο. Εκεί, της έβγαλε τα ρούχα και στη συνέχεια τη βίασε. Όταν ολοκλήρωσε την αρρωστημένη του πράξη, σηκώθηκε και με ειρωνικό ύφος είπε στην 34χρονη «θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;».

Η κοπέλα έντρομη έβαλε τα ρούχα της, πήρε την τσάντα της και επέστρεψε στη στάση, όπου περίμενε το λεωφορείο ένας νεαρός, αλλά δεν του ζήτησε βοήθεια γιατί ντράπηκε, όπως είπε στους αστυνομικούς. Ο βιαστής την ακολούθησε και είχε το θράσος να πάει δίπλα της και να της ζητήσει τον αριθμό του κινητού της. Η κοπέλα αρνήθηκε και τότε ο δράστης την απείλησε πως θα την σκοτώσει αν πει κάτι στην αστυνομία και έφυγε τρέχοντας.

Όταν απομακρύνθηκε αρκετά, η 34χρονη τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και κατήγγειλε τον βιασμό. Στη συνέχεια πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφάλειας Π. Φαλήρου και κατέθεσε μήνυση.

Στους αστυνομικούς περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του δράστη ο οποίος μιλούσε καλά ελληνικά, ήταν κοντοκουρεμένος, εύσωμος, περίπου 1,70 ύψος. Σε φωτογραφίες που της έδειξαν το θύμα δεν αναγνώρισε τον βιαστή της.