Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024 05:01
Βόλος

Ούτε το χέρι είδε ο Ευαγγέλου – Δείτε το πέναλτι που ζητάει ο Βόλος (βίντεο)


Εξαλλοι με τη διαιτησία του Ευαγγέλου είναι στον Βόλο με αφορμή την ακύρωση του πεντακάθαρου γκολ που σημείωσε ο Μωραϊτης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Αθηναίος διαιτητής σε συνεργασία με τον VARista Περράκη ανακάλυψαν επιθετικό φάουλ του Μωραϊτη πάνω στον Βιερίνια στερώντας από τον Βόλο την δυνατότητα να ισοφαρίσει το ματς.

Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι παίκτες του Βόλου, καθώς στο 24ο λεπτό με το ματς στο 0-0 ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού του ΠΑΟΚ έπειτα από σουτ του Κορνέτ, με τον Ευαγγέλου να λέει “παίζεται”.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το συνδρομητικό κανάλι δεν έδειξε κανένα ριπλέι που να φαίνεται ξεκάθαρα αν η μπάλα βρήκε στο χέρι του αμυντικού ΠΑΟΚ ή σε κάποιο άλλο σημείο του σώματός τους, γεγονός που μας γεννά αμφιβολίες; Ηταν ή όχι χέρι; Και γιατί η COSMOTE δεν μας έδειξε κάποιο καθαρό ριπλέι;

Αν πάντως επικεντρωθεί κανείς την κανονική ροή της μετάδοσης, θα πει με σιγουριά ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ διότι είναι ξεκάθαρο ότι το αριστερό του χέρι πηγαίνει προς τα πίσω μόλις η μπάλα βρίσκει σε αυτό. Αν για παράδειγμα η μπάλα έβρισκε στο σώμα του για ποιο λόγο το χέρι του πήγε προς τα πίσω;

Σε κάθε περίπτωση ο Αγγελος Ευαγγέλου αλλά και ο Περράκης δεν πολυασχολήθηκαν με τη συγκεκριμένη φάση. γεγονός που δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση αν κρίνουμε φυσικά από τη συνολική τους παρουσία στο ματς.

Δείτε τη σχετική φάση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας: