Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 14:19
Αθλητικά

Οσα δεν φτάνει η αλεπού… – Η αντίδραση της Κηφισιάς για τη συντριβή της από τον Βόλο


Τρεις ημέρες μετά τη συντριβή της Κηφισιάς από τον Βόλο με 4-1, η ομάδα των Βορείων Προαστίων με ανακοίνωση που εξέδωσε μας ενημέρωσε ότι θα παλέψει μέχρις εσχάτως για την παραμονή στην κατηγορία. Παράλληλα, όμως άφησε και αιχμές κατά του Βόλου, για το γεγονός ότι αναγκάστηκε να ταξιδέψει στη Λάρισα για να βρει ξενοδοχείο.

Κοινώς, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Προφανώς αγνοούν το γεγονός ότι ο Βόλος αποτελεί το Νο 1 προορισμό της χώρας και είναι εξαιρετικά δύσκολο ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο, να βρει κανείς δωμάτιο ξενοδοχείου αν δεν το προγραμματίσει μήνες νωρίτερα.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που στο παρελθόν αρκετές ομάδες, έχουν διαμείνει στη γειτονική Λάρισα, μια και όλα τα ξενοδοχεία της πόλης ήταν κλεισμένα.

Τουλάχιστον, τώρα οι άνθρωποι της Κηφισιάς ξέρουν, οπότε αν τελικά καταφέρουν να σώσουν την ομάδα θα έχουν την «τεχνογνωσία» ώστε να κάνουν καλύτερο προγραμματισμό τη νέα αγωνιστική περίοδο

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Κηφισια:

Δυστυχώς το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Βόλο δεν ήταν αυτό που περιμέναμε και προσδοκούσαμε, τούτο όμως δεν σημαίνει πως θα πετάξουμε λευκή πετσέτα, όπως πολλοί περιμένουν ή ευαγγελίζονται τις τελευταίες ημέρες.

Στον Βόλο απλά η πολυετής ποδοσφαιρική “τεχνογνωσία” νίκησε την αφέλεια μιας νεοφώτιστης ομάδας.

Ό,τι κι αν έγινε όμως, η Κηφισιά θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση την προσπάθεια για να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Αυτό κάνουμε από την πρώτη μέρα που αυτή η διοίκηση ασχολείται με την αγαπημένη μας ομάδα. Αυτό ακριβώς θα γίνει και τώρα!

Παρά τις πρωτόγνωρες -για τον σύλλογο- δριμείες και τελείως άδικες επιθέσεις (παντός είδους) που δεχόμαστε απ όλες τις πλευρές.

Επαναλαμβάνουμε πως η πίστη και η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας δεν αλλάζουν: η Κηφισιά θα παλέψει μέχρις εσχάτων για να μείνει στην κατηγορία.

Αντί επιλόγου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα και τη διοίκηση του Βόλου για την άριστη φιλοξενία στην πόλη της… Λάρισας.