ΚΟΡΥΦΑΙΕΣΠαραθλητικάΠαρασκήνια

Οποιος λησμονεί το παρελθόν δεν έχει μέλλον

Ο Αλέξης Κούγιας σε τηλεοπτική του συνέντευξη την προηγούμενη Δευτέρα υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος και οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού Βόλου τον παρακαλάνε να αναλάβει την ομάδα και μάλιστα τσάμπα. Μία είδηση που δεν διαψεύστηκε ούτε από τον Ευρυπίδη Τσιμπανάκο αλλά ούτε και από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου.

Φαίνεται ότι όλοι αυτοί που πριν από ενάμιση χρόνο ξεροστάλιαζαν έξω από τα γραφεία του Ολυμπιακού στον Πειραιά για να ζητήσουν τη βοήθεια του Μαρινάκη και που το προηγούμενο καλοκαίρι έβγαιναν φωτογραφίες με τον Καραπαπά, τον Τσουκαλά και τον Ακη στα εγκαίνια του συνδέσμου του Ολυμπιακού στον Βόλο, θεώρησαν ότι η πλέον ενδεδειγμένη λύση για την επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού Βόλου είναι ο Αλέξης Κούγιας.

Προφανώς όλοι αυτοί που παρακαλάνε σήμερα τον Κούγια να αναλάβει τον Ολυμπιακό Βόλου έχουν ξεχάσει ποιοι ήταν εκείνοι που συνέβαλαν τα μέγιστα στη διάλυση της ομάδας το καλοκαίρι του 2011. Την ομάδας πρότυπο που είχε κάνει όλους τους Βολιώτες υπερήφανους με τα κατορθώματά της σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το σίγουρο είναι ότι όποιος λησμονεί το παρελθόν δεν έχει μέλλον.

 

Υ.Γ.: Ευτυχώς για τον Αχιλλέα Μπέο, που ο Παύλος Γερουλάνος είναι υποψήφιος Δήμαρχος στην Αθήνα. Γιατί έχω ικανούς κάποιους στον Ολυμπιακό Βόλου να έφταναν στο σημείο να παρακαλούσαν μέχρι και τον Γερουλάνο να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Βόλου.