Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024 05:35
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ομολογία» του ψευτογιατρού – «Κατάλαβε ότι την κοροϊδεύω αλλά συνεχίζει να μου δίνει χρήματα»


Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του 66χρονου που κατηγορείται ότι εξαπατούσε ασθενείς έρχονται στο φως της δημοσιότητας ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων ταυτότητάς του έχουν προκύψει και άλλες καταγγελίες εις βάρος του.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο MEGA και στο Live News ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, από την έρευνα των Αρχών έχει εντοπιστεί ένα ημερολόγιο του κατηγορούμενου στο οποίο κρατούσε σημειώσεις για τους ασθενείς και τις δήθεν πρωτοποριακές θεραπείες που τους χορηγούσε.

Το ημερολόγιο

Σε μια από αυτές τις σημειώσεις που αναφέρεται σε συγκεκριμένη ασθενή, ο 66χρονος φέρεται να έχει γράψει την εξής φράση: «αυτή κατάλαβε ότι την κοροϊδεύω αλλά συνεχίζει να μου δίνει χρήματα».

Όπως επισήμανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος πρόκειται για μια χαρακτηριστική αναφορά του 66χρονου που περιλαμβάνεται στο συγκεκριμένο ημερολόγιο από το οποίο η Αστυνομία και οι δικαστικές αρχές έχουν αντλήσει πολλά στοιχεία για τους πελάτες-ασθενείς που είχε ο φυσικοθεραπευτής και τα ραντεβού που έκλεινε.

Η «αντλία κενού»

Την ίδια ώρα σύμφωνα με νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από μαρτυρίες ασθενών, ο φυσικοθεραπευτής διατηρούσε γραφείο στη Γλυφάδα από τη δεκαετία του ’90 και είναι αρκετοί αυτοί που θυμούνται ότι παρουσίαζε μια δήθεν πρωτοποριακή συσκευή, την αντλία κενού όπως την έλεγε, στην οποία έμπαινε μέσα ο ασθενής με σκλήρυνση κατά πλάκας και έτσι δήθεν «χτυπούσε» το πρόβλημα στη ρίζα του. Βέβαια κανείς από όσους την δοκίμασαν δεν είδαν κάποια βελτίωση.

Από εκείνη τη συσκευή μετά από χρόνια πέρασε στις «θαυματουργές» ενέσεις με τα βλαστοκύτταρα.

Νέες καταγγελίες

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος τα τελευταία 24ωρα, μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 66χρονου, το περασμένο Σάββατο, έχουν προκύψει μία με δύο νέες καταγγελίες ασθενών που έχουν δώσει νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Οι καταγγελίες αυτές έχουν γίνει τόσο στην Αστυνομία όσο και στις δικαστικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Βαριές κατηγορίες

Να σημειωθεί ότι εναντίον του 66χρονου, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, σκοπούμενη σωματική βλάβη, απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Η διαδικασία βρίσκεται στην ανάκριση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο ψευτογιατρός δρούσε σε πολλές περιοχές της Ελλάδας.