Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 13:19
Αθλητικά

Ολυμπιακός Βόλου: Το πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική


Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών των ΕΠΣ για μια θέση στη Γ’ Εθνική.

Ο Ολυμπιακός Βόλου -που περιμένει να πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα- έμαθε τον αντίπαλο του για την πρεμιέρα ή μάλλον… το από που θα είναι αυτός, γιατί ακόμα όλα είναι ανοιχτά στην Καρδίτσα ανάμεσα σε Ατρόμητο Παλαμά και Αστέρα Καρδίτσας. Αυτό που έμαθε λοιπόν ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ότι στην πρεμιέρα θα έχει δύσκολη έξοδο στην Καρδίτσα για να αντιμετωπίσει μία από τις δυο ομάδες.

IMG 20240402 112539

Αυτή όμως δεν θα είναι η μόνη δύσκολη έξοδος, καθώς η κληρωτίδα μάλλον δεν χαμογέλασε στην ομάδα του Στέλιου Αρσένου που θα αντιμετωπίσει τις θεωρητικά ισχυρότερες ομάδες του ομίλου, τις ομάδες από Καρδίτσα, Λάρισα και Τρίκαλα, όλες εκτός έδρας! Υπενθυμίζεται ότι στην Λάρισα η ομάδα της Ανθούπολης έχει μεγάλο προβάδισμα έναντι του ΠΟ Ελασσόνας, ενώ στα Τρίκαλα όλα είναι ανοιχτά ανάμεσα σε Διγενή Νεοχωρίου και Βράχο Καστρακιου με τα τωρινα δεδομένα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

IMG 20240402 120103

Στο ειδικό πρωτάθλημα για τον προβιβασμό στη Γ’ Εθνική θα συμμετάσχουν οι 53 πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. και οι 3 δευτεραθλήτριες ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων, δηλαδή συνολικά 56 ομάδες.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε ένα γύρο 7 αγωνιστικών (3 αγώνες εντός, 3 αγώνες εκτός, 1 ρεπό). Από τους 8 ομίλους των 7 ομάδων έκαστος, οι οποίοι προέκυψαν από την κλήρωση, θα προβιβασθούν οι 3 πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογικής  κατάταξης κάθε ομίλου. Συνολικά 24 ομάδες θα προβιβασθούν από το εν λόγω πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική κατηγορία για την αγωνιστική περίοδο 2024–25.

 

 

Πηγή: regista.gr