Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου, 2025 13:00
ΜαγνησίαΤοπικά

Ολοκληρώθηκε ο κύκλος ενημέρωσης για την ψηφιακή κάρτα στις Β. Σποράδες από το Επιμελητήριο Μαγνησίας (φωτό)






Με το νησί της Αλοννήσου ολοκληρώθηκε ο κύκλος ενημέρωσης αναφορικά στη χρήση και λειτουργία της ψηφιακής κάρτας στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Β. Σποράδων από το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Η ενημερωτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, παρουσία του Δημάρχου του νησιού κ. Παναγιώτη Αναγνώστου, αλλά και του Προέδρου του Συλλόγου Φοροτεχνικών Μαγνησίας κ. Δημήτρη Τριανταφύλλου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλοννήσου το απόγευμα του Σαββάτου 20 Σεπτεμβρίου.

Επιχειρηματίες του νησιού, αλλά και εμπλεκόμενοι με τον τουριστικό τομέα είχαν την ευκαιρία, μέσω των εισηγήσεων, να ενημερωθούν για τη χρήση της ψηφιακής κάρτας, αλλά και το νέο τρόπο πλέον του ελέγχου των εργοδοτών και των ανασφάλιστου προσωπικού.

Κεντρικοί ομιλητές της θεματικής εκδήλωσης ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Τσατσούλης, ειδικός επιθεωρητής ασφάλειας και υγείας στην εργασία, Προϊστάμενος τμήματος στην υπηρεσία ειδικών επιθεωρητών και ο κ. Βασίλειος Πανουτσόπουλος, προϊστάμενος τμήματος ασφάλισης και εισφορών ΕΦΚΑ.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας εκπροσώπησαν στην εκδήλωση η Οικονομική Επόπτρια κ. Δωροθέα Καναβιτσά και η υπεύθυνη ΓΕΜΗ κ. Βούλα Γκλαμπλιά.