Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024 16:22
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Οι κινήσεις ανθρωπιάς του Γρηγόρη Κοντορίζου και το συγκινητικό μήνυμα – Προσέφερε φαγητό και στέγη για όσους το είχαν ανάγκη (φωτό)


Το κοινωνικό του πρόσωπο στην κακοκαιρία Daniel έδειξε για ακόμη μία φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο γνωστός επιχειρηματίας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Γρηγόρης Κοντορίζος.

Ο επιτυχημένος ξενοδόχος μαζί με τους συνεργάτες μαγείρευαν καθημερινά 50 μερίδες φαγητό για τους πληγέντες στο ξενοδοχείο «Ερωφίλη» στην Πορταριά, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή της, η εργαζόμενη της ξενοδοχειακής μονάδας, Άννα Σφάκα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια των πυρκαγιών στον Βόλο, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Νέα Εποχή – Νέα Δυναμική», Γρηγόρης Κοντορίζος άνοιξε τις πόρτες του ξενοδοχείου για να φιλοξενήσει 25 συμπολίτες μας.

Η ομάδα του Γρηγόρη Κοντορίζου όμως δεν «περιορίστηκε» μόνο σε αυτά…, καθώς συμμετείχε και στη διανομή εμφιαλωμένου πόσιμου νερού ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του Δήμου Βόλου για συνεισφορά.

Στο μήνυμά της, η Άννα Σφάκα, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Ο Γρηγόρης θα νευριάσει με την κοινοποίηση μου γιατί θέλει να προσφέρει αθόρυβα και χωρίς να το διαφημίζει. Θεωρώ πως κάποια στιγμή πρέπει να τα μάθει ο κόσμος».

Το συγκινητικό μήνυμα της:

Ο Γρηγοριος Δ.Κοντοριζος απέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο αγαπά τον τόπο του και τους συμπολίτες τους. Καθημερινά μαγειρεύαμε 50 μερίδες φαγητού στο ξενοδοχείο Erofili Hotel & Suites, Portaria Pelion για όσους το είχαν ανάγκη. Εκτός αυτού, η ομάδα μας συμμετείχε και στην διανομή εμφιαλωμένου πόσιμου νερού ανταποκρινόμενοι στο αίτημα του Δήμου Βόλου για συνεισφορά.

Στις πρόσφατες πυρκαγιές, ήταν ο πρώτος που διέθεσε δωμάτια για τους πυρόπληκτους και φιλοξενήσαμε 25 συμπολίτες μας, όπως και όλο το βράδυ καθόταν εκεί για να βρούνε με τον πρόεδρο της Ένωσης δωμάτια ώστε να φιλοξενηθούν 200 και παραπάνω άτομα.

Ο Γρηγόρης θα νευριάσει με την κοινοποίηση μου γιατί θέλει να προσφέρει αθόρυβα και χωρίς να το διαφημίζει. Θεωρώ πως κάποια στιγμή πρέπει να τα μάθει ο κόσμος.