Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023 18:46
LIFEΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Οι ιέρειες της ηθικής και του πνεύματος στην TV “σφάζονται” – Η Κατερίνα Καινούργιου σε πρωτοφανές ξέσπασμα για τη Φαίη Σκορδά


Λίγες μόλις ημέρες μετά την φιλοξενία στις εκπομπές τους κορυφαίων προσωπικοτήτων όπως ο Νίκος Μόσχος, ο Νίκος Παπαπέτρος, ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης και η Κατερίνα Τασσοπούλου, (που έσπασαν τα μηχανάκια μετρήσεων της Nielsen, όπως φημολογείται)  οι δυο ιέρειες της TV επιδίδονται σε ένα πρωτοφανή πόλεμο με αφορμή τη μεταχείρισή του δύσμοιρου και ταλαίπωρου Μικρούτσικου., κατεβάζοντας δυστυχώς το επίπεδο που είχε απογειωθεί  μετά την εμφάνιση των εκ Βόλου εκπολιτιστών.

Διαβάστε και απολαύστε (κάνοντας και τις αναγκαίες συγκρίσεις):

Πρωτοφανές ξέσπασμα από την Κατερίνα Καινούργιου για την Φαίη Σκορδά! Οι κριτικές που δέχτηκε η Super Κατερίνα σχετικά με τον χειρισμό της κόντρας του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον Ligth από την εκπομπή Fay’s Time, στάθηκε αφορμή να ακουστούν πολύ σκληρά λόγια στον αέρα του Alpha.

Μετά από το σχόλιο που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και είπε έξαλλη:

«Αυτή τη στιγμή θίγομαι εγώ και η εκπομπή και οι συνεργάτες μου πάνω. Δεν έχεις καταλάβει τίποτα! Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της, ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε εξευτελίζουν. Η εκπομπή σε εξευτελίζει; Το είπε η Φαίη»!

«Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει. Πρόμο τους κάνουμε, 5% κάνουνε, θα τους το ανεβάσουμε λίγο σήμερα. Ενοχλεί κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές όταν βλέπουν ανθρώπους να συνεργάζονται χρόνια.. Ενοχλεί κάποιες εκπομπές όταν εγώ και η ομάδα μου έχουμε ξεκινήσει από το μηδέν, χωρίς τις πλάτες κανενός κι έχουμε φτάσει να κάνουμε επιτυχία με σκληρή δουλειά. Χωρίς κανέναν γάμο, χωρίς καμία συνεργασία περίεργη, χωρίς κανέναν εξευτελισμό. Παίξτε αυτό που λέει η Σκορδά, δεν πειράζει, θα κάνει μια μονάδα παραπάνω σήμερα», είπε έξω φρενών η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου, μετά τις διαφημίσεις, επέστρεψε εμφανώς πιο ήρεμη από την ένταση των προηγούμενων στιγμών, και απευθυνόμενη στους τηλεθεατές είπε: «Συγγνώμη που με είδατε λίγο έτσι τσιτωμένη, δεν υπήρχε λόγος. Εγώ είμαι ο εαυτός μου, και συγγνώμη θα ζητήσω και θα κλάψω και θα βγάλω και έντασή μου. Απλά επειδή έχω δουλέψει πάρα πολύ σκληρά, δεν δέχομαι τέτοιες κατηγορίες για μένα και τους συνεργάτες μου.

Επειδή υπάρχουν άνθρωποι σε αυτή τη δουλειά που ξεκίνησαν από το μηδέν, ρεπόρτερ στο δρόμο, να τους ειρωνεύονται και να λένε “έλα μωρέ που θα μας περάσει η Καινούργιου”… Επειδή στη ζωή τους ήρθαν πιο εύκολα κάποια πράγματα καλώς ή κακώς, έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι. Όλο αυτό που χτυπάνε μια εκπομπή που πάει καλά  και μια παρουσιάστρια που τους ενοχλεί γιατί υπάρχει, δεν μπορώ να το καταλάβω».

Η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε επίσης για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι τιμή μου που έχω τον Ανδρέα Μικρούτσικο μαζί μου και την έμπρακτη αγάπη μου και το σεβασμό μου  του τα δείχνω καθημερινά, κι εγώ και οι συνεργάτες μου. Αλλιώς δεν θα ήταν εδώ».
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com