ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Οδηγίες προς… πολιτευομένους για να βρούν το…Νοσοκομείο!

Μήνυμα προς όλο το πολιτικό προσωπικό της Μαγνησίας που θυμάται το Νοσοκομείο Βόλου μόνο στα εγκαίνια και όχι στις διεκδικήσεις για προσωπικό έστειλε σήμερα από το facebook ο γνωστός ογκολόγος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βόλου, κ. Γιώργος Ρήγας.

Εύστοχος και δηκτικός στις παρατηρήσεις του, δίνει διεύθυνση και Ταχυδρομικό Κώδικα του Νοσοκομείου για όσους δεν θυμούνται καν που βρίσκεται. Πιο συγκεκριμένα, σημειώνει:

«Καλήμερα σε όλους.
Μετά τη δραματική χθεσινοβραδινή ανακοίνωση-έκκληση του Προέδρου της ΕΙΝΚΥΜ για τα προβλήματα υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Βόλου σε Ιατρικό Προσωπικό,το μπαλάκι πέφτει στη μεριά του Πολιτικού Προσωπικού του Νομού να πιέσουν όλοι για να αποφευχθούν τα χειρότερα τα οποία δυστυχώς έρχονται.

Προσωπικά έχω χτυπήσει τα καμπανάκια πολύ καιρό τώρα και αντιμετωπίστηκα με χλεύη.Δεν πειράζει όμως. Το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα! Δεν είναι η ώρα της κριτικής αλλά η ώρα του αγώνα και της Διεκδίκησης! Είμαστε όλοι μαζί οι γιατροί ενωμένοι.

Να υπενθυμίσω τη Διεύθυνση του Νοσοκομείου Βόλου για ορισμένους Πολιτικούς που η Παρουσία τους 3-4 φορές το χρόνο για καθαρά και μόνο επικοινωνιακούς λόγους σε Εγκαίνια και Γιορτές προφανώς δεν τους επιτρέπει να τη θυμούνται: ΠΟΛΥΜΕΡΗ 134 ΒΟΛΟΣ. ΤΚ 38222. Τους περιμένουμε!

Περιμένουμε επίσης και τον κόσμο,τους Πολίτες της Μαγνησίας να είναι στο πλευρό μας».