Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023 00:02
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Ο Μάρκος έχει…κέφια! Οι γηραλέοι Λημνιός – Βολιώτης και ο υπέρβαρος Αναστασίου! – Απολαύστε τον


Εχει πολλά ευτράπελα η μαζική υστερία που κατέλαβε τους “δημοκράτες” και “προοδευτικούς” της πόλης μετά τη βράβευση του Αχιλλέα Μπέου από την Σοφία Σακοράφα. Οιμωγές, κατάρες, διαμαρτυρίες, λιποθυμίες, κάποιες κυρίες του καλού… κόσμου απειλούν ακόμη και να σκίσουν τα προικιά τους στην παραλία (!), αλλά σαν την “μπαρούφα” του δόκτορος των σπηλαίων Βαξεβανόπουλου, δεν έχει! Θα γίνει χαμός σας λέω… περιβαλλοντική σφαγή! Κανονικός εμφύλιος!

Γιατί ο σπηλαιώδης Μάρκος εξέδωσε βαρυσήμαντη, όπως πάντα άλλωστε, ανακοίνωση – καταγγελία με την οποία αφού μας υπενθυμίζει με την παροιμιώδη ταπεινοφροσύνη του τι καλός άνθρωπος και αγωνιστής είναι ο ίδιος σε αντιδιαστολή με το πόσο κακός είναι ο Αχιλλέας Μπέος, παραθέτει σε ένα κατάλογο links με δημοσιεύματα από έγκυρα – λέμε τώρα – ΜΜΕ (Καρεκλίδη, Βαξεβάνη και σια) όπου υπάρχουν και αυτά τα δύο:

Απειλή σε ηλικιωμένους στο Δημαρχείο όταν πήγαν να παρακολουθήσουν μία ενημέρωση

Ρατσιστική επίθεση σε υπέρβαρο δημοσιογράφο

Αν τώρα έχετε το χρόνο και την υπομονή ανοίξτε τα να διασκεδάσετε. Καθώς θα ανακαλύψετε ότι οι δύο ηλικιωμένοι είναι οι περίφημοι Λημνιός και Βολιώτης, που ο Μάρκος προσπαθεί να διαδεχθεί χρόνια τώρα εναγωνίως και ο υπέρβαρος ο Γιαννάκος ο Αναστασίου ! Μιλάμε για πολύ κλάμα… μπράβο Μάρκο, πάντα τέτοια…
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com