1 2
Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024 15:24
LIFE

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος μεγάλος νικητής του φετινού MasterChef (vid)


Αυλαία έριξε, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, το MasterChef του STAR ολοκληρώνοντας μία υπέροχη χρονιά με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και καλές κριτικές.

Ο Λευτέρης κέρδισε τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, σημειώνοντας μία καταπληκτική βαθμολογία.

Στο Mystery Box, ο Λευτέρης πήρε 6 βαθμούς ενώ η Χριστίνα 7. Για το Τεστ Δημιουργικότητας, ο Λευτέρης έλαβε 8 και η Χριστίνα 7 βαθμούς.

Οι δύο παίκτες, στην τελευταία δοκιμασία, είχαν την τιμή και τη χαρά να αντιγράψουν δύο εξαιρετικά δημιουργικά πιάτα ενός θρύλου της μαγειρικής, που έκρινε και βαθμολόγησε τις προσπάθειές τους, του βραβευμένου με δυο αστέρια Michelin, Βάσκου chef Andoni Luis Aduriz! Από αυτή την προσπάθεια νικητής βγήκε ο Λευτέρης συγκεντρώνοντας 9 βαθμούς ενώ η Χριστίνα έλαβε 7…

«Βαθμολογήθηκε με 9 από τον σεφ Aduriz και κερδίζει το φετινό MasterChef… ο Λευτέρης», ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

MasterChef – Ανακοινώθηκε ο ένατος κύκλος

O μεγάλος τελικός του MasterChef είναι γεγονός! Ο διαγωνισμός μαγειρικής ολοκλήρωσε την πορεία του για τη φετινή σεζόν, όμως ανακοινώθηκε ότι θα συνεχιστεί και του χρόνου.

«Τίποτα στον διαγωνισμό δεν είναι δεδομένο», ακούγεται αρχικά να λέει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στο τρέιλερ για τις αιτήσεις συμμετοχής του επόμενου MasterChef, με τον Πάνο Ιωαννίδη να συμπληρώνει: «Μόνο ένα πράγμα μένει σταθερό, αυτό εκεί» εννοώντας το μεγάλο έπαθλο.

«Κάθε λεπτό μαγειρική εξέλιξη, κάθε λεπτό έμπνευση, κάθε μέρα μαζί τους. Δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef και γράψε τη δική σου ιστορία! Πάψε να βλέπεις όνειρα και έλα να τα ζήσεις» τονίζεται, εν συνεχεία, στο νέο τρέιλερ του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.