Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023 23:57
Κόσμος

Ο γιος του Τραμπ τύπωσε μπλουζάκια: «Δεν σκοτώνουν τα όπλα, αλλά ο Άλεκ Μπάλντουιν»


Ενοχοποιώντας τον Αμερικανό ηθοποιό  Άλεκ Μπάλντουιν  για τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς, στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» στο Σάντα Φε του Νέου Μεξικού αφού το όπλο του δεν ήταν άσφαιρο, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ είχε την ιδέα να βγάλει χρήματα προωθώντας στο διαδίκτυο μπλουζάκια που γράφουν: «Τα όπλα δεν σκοτώνουν ανθρώπους, ο Άλεκ Μπάλντουιν σκοτώνει ανθρώπους».

Στο ηλεκτρονικό του κατάστημα, ο μεγαλύτερος γιος του τέως προέδρου των ΗΠΑ είχε την κακόγουστη και προκλητική ιδέα να βάλει προς πώληση μπλουζάκια και φούτερ, αξίας 27,99 δολαρίων, που κατηγορούν τον Αμερικανό ηθοποιό ότι είναι ο δολοφόνος της 42χρονης Χαλίνα.

μπλουζες

Την Κυριακή ο γιός του Τραμπ ανήρτησε μάλιστα meme που έγραφε: «Ας παρακολουθήσουμε όλοι τον Άλεκ Μπάλντουιν να κατηγορεί τα όπλα».

Για τον Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, ο Άλεκ Μπάλντγουιν προσπαθεί να «κατηγορήσει το όπλο του», αντί να αναλάβει την ευθύνη για τον θάνατο της διευθύντριας παραγωγής, Χαλίνα Χάτσινς. Ένα επιχείρημα που υπερασπίζονται με σθένος πολλοί Ρεπουμπλικάνοι και κυρίως όσοι στήριξαν τον Τραμπ αλλά και τάσσονται υπέρ της οπλοκατοχής.

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ είναι πλέον το πιο πολιτικά ενεργό μέλος της οικογένειας στις υποθέσεις του πατέρα του.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com