Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023 18:25
ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Ο Αρης Σαββάκης έχει αφήσει το στίγμα του στον Βόλο


Ο Αρης Σαββάκης είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία του Βόλου τόσο για το έργο όσο και τις θέσεις ευθύνης που του έχουν ανατεθεί, στόχους τους οποίους έχει φέρει εις πέρας και με το παραπάνω.

Αν και χαμηλών τόνων, έχει δείξει ένα αξιόλογο έργο, το οποίο βεβαίως είναι το καθοριστικό αυτό στοιχείο που προεξοφλεί την επιτυχία του στις 8 Οκτωβρίου.

Ο Αρης Σαββάκης ανήκει στη Δημοτική ομάδα του Αχιλλέα Μπέου από την πρώτη στιγμή. Εξελέγη στις εκλογές του 2014 και επανεξελέγη τον Μάιο του 2019, αυξάνοντας την δυναμική του. Βλέπετε ο κόσμος βλέπει και ξέρει να ξεχωρίζει.

Ο Αρης Σαββάκης ξεχωρίζει με την διακριτικότητα του, τον ήρεμο λόγο του, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι τα 9 χρόνια που βρίσκεται στη Δημοτική Αρχή του Βόλου έχει καταφέρει να αφήσει το δικό του στίγμα στην πόλη, σε όποια θέση ευθύνης του ανατέθηκε από τον Αχιλλέα Μπέο.

Για τον Αρη Σαββάκη το αύριο του Βόλου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Αχιλλέα Μπέο την παράταξη Νέα Εποχή – Νέα Δυναμικό. Την ίδια στιγμή είναι πάρα πολύ οι πολίτες του Βόλου που θεωρούν ότι στο «αύριο» του Βόλου επιβάλλεται να συνεχίζει να παίζει ρόλο και ο Αρης Σαββάκης.
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com