Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023 12:33
ΠαραθλητικάΠαρασκήνια

Ο… απλήρωτος Τόρζε και ο “καλοπληρωτής” Κούγιας


Λίγες ημέρες μετά το διαζύγιο με την ΑΕΛ, Γκάμπριελ Τόρζε αναφέρθηκε στους λόγους που λύθηκε η συνεργασία του.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος Ρουμάνος ποδοσφαιριστής είπε:

«Δεν με πλήρωναν, δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν εξαιτίας της πανδημίας και της κρίσης. Συμφώνησα μαζί τους, είναι καλύτερα που τελείωσε φιλικά. Είμαι ελεύθερος, χωρίς συμβόλαιο».

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η απάντηση του Κούγια, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε στη σχετική ανακοίνωση:

“…Λόγω της αδιαφορίας του όταν έμπαινε αλλαγή, που κακώς τον επέλεγε ο κ. Γρηγορίου έστω και για λίγα λεπτά, η ΑΕΛ ουσιαστικά έπαιζε με 10 παίκτες και αυτό φάνηκε τόσο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, όσο και στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, αλλά και με τον Άρη και ενώ αυτός ήθελε να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας και για τον επόμενο χρόνο, αφού το συμβόλαιο του έληγε στις 30/6 2021, του ζητήσαμε να διακόψουμε τη συνεργασία μας, με το επιχείρημα ότι δεν θα ξαναέμπαινε ούτε στην 20άδα.

Ο δήθεν απλήρωτος Τόρζε για αυτήν την ασήμαντη προσφορά του μέχρι σήμερα έχει εισπράξει 70.000€ με τραπεζικές καταθέσεις και του οφείλουμε για την ολοσχερή εξόφληση του για ουσιαστική παρουσία μόλις 5 μηνών με ασήμαντη προσφορά 20.000€ τα οποία θα εισπράξει μέχρι τις 30/3/2021…”

“…Εμείς απλήρωτους αφήνουμε μόνο όσους δεν προσφέρουν και δεν δέχονται να λύσουν τα συμβόλαια τους, γιατί μόνο έτσι απαλλασσόμαστε από αυτούς”.

Διαβάζοντας πάντως την παραπάνω ανακοίνωση, εύλογα μας δημιουργείται το εξής ερώτημα: Μήπως τελικά ο Κούγιας επιβεβαιώνει έστω και άθελα του τον Τόρζε; Μήπως δηλαδή έμενε σκοπίμως απλήρωτος ο Τόρζε, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, για να απαλλαγεί η Λάρισα από αυτόν μια και η προσφορά του σύμφωνα με τον Κούγια ήταν ασήμαντη;

Σε κάθε περίπτωση αν κρίνουμε πάντως από το γεγονός ότι ο Τόρζε δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει αναφερθεί σε οφειλές και πολύμηνες καθυστερήσεις στις πληρωμές της Λάρισας, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι ο Κούγιας δεν πρέπει να είναι και ο πρώτος καλοπληρωτής.

 

Υ.Γ.: Ας ενημερώσει κάποιος τον Αλέξη Κούγια ότι είναι διαφορετικό “dikisports” και διαφορετικό “digisport”. Εμείς πάντως από την πλευρά μας οφείλουμε να δικαιολογήσουμε την αβλεψία του αυτή, διότι μετά από καμιά δεκαριά ανακοινώσεις μέσα σε λίγες ώρες, όλο και κάποιο λάθος θα έκανε.

Αλλωστε ο Κούγιας δεν είναι Θεός. Απλά Ημίθεος.

 
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com