Τοπικά

Oκταόροφο σουρωτήρι θυμίζει και πάλι ο γυάλινος πύργος του Μουρτζούκου – Και ο Σαβελίδης το χαβά του

Ένα οκταώροφο σουρωτήρι θυμίζει και πάλι με τις πρώτες βροχοπτώσεις του επερχόμενου χειμώνα ο γυάλινος πύργος του Μουρτζούκου που στεγάζει τις διοιηκητικές υπηρεσίες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας στον Βόλο. Η κατάσταση για ακόμη μια φορά είναι τραγική καθώς όπως καταγγ;eλλουν οι εκπαιδευτικοί κάθε φορά που βρέχει μπάζει νερά απο παντού. Κατά τα άλλα ο επίδοξος πολιτευτής, Σαβελίδης, ασχολείται με… ασφαλείς διαδρομές, αντί να κάνει κολυμβητικές διαδρομές για τους υφισταμένους του, που με την πρώτη βροχή είναι υποχρεωμένοι να ταλαιπωρούνται εξ αιτίας της ανικανότητάς του να δώσει λύσεις στα πιο βασικά ζητήματα της υπηρεσίας του

Και σήμερα τα νερά της βροχής σχημάτιζαν μικρές λιμνες στο πάτωμα.Συχνά πυκνά τα νερά στάζουν στα πληκτρολόγια των υπολογιστών τα υπηρεσιακά έγγραφα και οι πρίζες βρέxoνται με αποτελέσμα να προκαλούνται βραχυκυκλώματα ενώ το ασανσερ του κτιρίου όταν βρέχει δεν λειτουργεί.Από τις ενώσεις του σίδερου και του γυαλιού, κάθε φορά που βρέχει το νερό βρίσκει είσοδο στο εσωτερικό του κτιρίου. Είτε από ταβάνι είτε από τα κουφώματα, νερά περνούν στο εσωτερικό των γραφείων, προκαλώντας συνεχώς ζημιές.
Οπως ανέφερε ο διευθυντής Δμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης κάθε φορά που υπάρχει πρόβλεψη για βροχή, οι υπάλληλοι απομακρύνουν τις ντουλάπες όπου φυλάσσονται έγγραφα από τις πλευρές του τοίχου που ακουμπούν και τις μεταφέρουν στο κέντρο των γραφείων. Σκεπάζουν τα γραφεία τους με νάιλον υφάσματα για να μη βρέχονται ηλεκτρονικοί υπολογιστές και έγγραφα. Παράλληλα, τοποθετούν χαρτιά κουζίνας στα πολύπριζα για να απορροφήσουν όσο περισσότερο νερό γίνεται και να μη δημιουργούνται βραχυκυκλώματα.
Oκταώροφο

Oκταώροφο

Oκταώροφο

Oκταώροφο

Με πληροφορίεςαπό το thessaliatv.gr