Ψυχαγωγία

Nomads, η πρεμιέρα: Η τηλεθέαση, η πρώτη δοκιμασία, όλα όσα έγιναν και πρέπει να ξέρεις (video)

Εσκισε, όπως ήταν αναμενόμενο, στους πίνακες τηλεθέασης το νέο ριάλιτι επιβίωσης Nomads, που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1.

Το ριάλιτι έκανε χθες πρεμιέρα, με τον έμπειρο Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παρουσίαση, παίκτες σελέμπριτις, αθλητές και… κοινούς θνητούς να διαγωνίζονται σε πρώτη φάση πού θα περάσουν την πρώτη τους εβδομάδα στο εξωτικό Παλαουάν των Φιλιππίνων, ένα νησί που έχει αναδειχθεί πολλάκις πρώτο στις λίστες με τα ομορφότερα στον κόσμο.

Οι τρεις ομάδες δοκιμάστηκαν σε ένα αγώνισμα που ήθελε και ισορροπία και αντοχές, υπό βροχή, με τους παίκτες να δίνουν μια γεύση από τις ικανότητές τους και όσα θα ακολουθήσουν. Στη δοκιμασία θριάμβευσαν οι νομάδες της Φωτιάς, δηλαδή οι σελέμπριτις, οι οποίοι και θα ζήσουν, συνεπώς, στη βίλα. Τουλάχιστον για την πρώτη εβδομάδα. Θα περάσουν δηλαδή την πρώτη τους εβδομάδα στις ανέσεις, χωρίς πείνα και δυσκολίες.

Οι νομάδες του Ωκεανού (σ.σ.: οι αθλητές) έμειναν στη δεύτερη θέση και γι’ αυτό κατέληξαν στο ψαροχώρι, κάτι πραγματικά εντελώς ξεχωριστό όσον αφορά στα όσα έχουμε δει σε παρόμοια ριάλιτι. Η ομάδα των αθλητών θα συμβιώσει με ντόπιους, συμβίωση που από την αρχή, όπως φάνηκε χθες, δεν θα είναι και ιδιαιτέρως εύκολη.

Οι νομάδες της Ζούγκλας, πάλι, ήρθαν τρίτοι και καταϊδρωμένοι, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στην παραλία. Σε μια παραλία που δεν είχε καμία σχέση με την παραλία του Survivor, καθώς αν και το τοπίο ήταν όντως μαγευτικό, δεν υπήρχε… τίποτα. Και όταν λέμε τίποτα, εννοούμε ούτε καλύβα. Οι νομάδες της Ζούγκλας το μόνο που είχαν μαζί τους, εκτός από το σακίδιό τους, ήταν μια τσάντα που τους έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η οποία περιείχε μερικά… παξιμάδια. Αυτό ήταν και το μόνο εφόδιό τους -για όλα τα υπόλοιπα θα πρέπει να… παλέψουν!

Το Nomads ήταν ο ξεκάθαρος νικητής, αγγίζοντας στο πολυπόθητο δυναμικό κοινό -σε τέταρτο- ακόμα και το 44,1%.

Αναλυτικά οι μετρήσεις:

ΓΕΝΙΚΟ

  • NOMADS – 27,6%
  • ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – 21,8%
  • ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ – 18,5%
  • SURVIVAL SECRET – 7%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ

  • NOMADS – 36,6%
  • ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ – 18,7%
  • ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ – 15,8%
  • SURVIVAL SECRET – 4,5%

Η άφιξη στο νησί:

Πηγή: iefimerida.gr