1 2
Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024 22:40
Αθλητικά

Νέο ρεκόρ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Εφτά εισβολές στον αγώνα Πορτογαλία-Τουρκία για μία selfie – Δείτε βίντεο


Στον τελικό του Champions League είχαμε εισβολές πληρωμένων φιλάθλων από εκκεντρικό Ρώσο youtuber…

Σήμερα στον αγώνα του 6ου ομίλου του Euro 2024 Τουρκία-Πορτογαλία είχαμε εισβολές απλών φιλάθλων (κάποιοι αναφέρουν ότι έγιναν 7 συνολικά!) που ήθελαν να βγουν μια φωτογραφία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Και το φοβερό είναι ότι οι περισσότεροι (αν όχι όλοι καθώς κάποιοι δεν φορούσαν διακριτικά) ήταν οπαδοί της Τουρκίας (!) με κορυφαίο όλων έναν απίθανο πιτσιρικά ο οποίος με την τόλμη του κατάφερε να κάνει ακόμη και τον CR7 να χαμογελάσει και να πάρει πόζα για να του χαρίσει την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του!

Βέβαια αμέσως μετά έπρεπε να… ξεφύγει από τους stewards που είχαν εκτεθεί (και γενικά εκτέθηκαν υπερβολικά) από την είσοδό του, με το κοινό να τον αποθεώνει ακόμη κι όταν κατάφεραν να τον σταματήσουν.

Η εισβολή του πιτσιρικά θεωρητικά έπρεπε να θορυβήσει τους σεκιούριτι, αλλά μάλλον τους… καθησύχασε κι έτσι μέχρι να τελειώσει ο αγώνας υπήρχαν άλλες τρεις διακοπές του αγώνα από ισάριθμες προσπάθειες οπαδών να βρεθούν δίπλα στο ίνδαλμα τους.

28895584

28895595

28895607

28895608

Απλά στις επόμενες… εισβολές αντέδρασαν λίγο πιο γρήγορα (χωρίς να αποσοβήσουν την επαφή που προκάλεσε και τον εκνευρισμό του παίκτη) κι ενώ όλοι πίστευαν ότι με το σφύριγμα της λήξης, τελείωσαν και όλοι όσοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί του, αποδείχθηκε το αντίθετο!

Την ώρα που ο Ρονάλντο κατευθύνονταν στην φυσούνα στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε ένας ακόμη οπαδός, ο οποίος αντιμετωπίστηκε έγκαιρα (με τη συνδρομή παικτών της Πορτογαλίας) την ώρα που ο CR7 κοιτούσε με απορία…

Κι όμως στα 39 του χρόνια εξακολουθεί να λατρεύεται σαν Θεός!