Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024 05:11
ΘεσσαλίαΛάρισα

Νέες αποκαλύψεις για τον επιθεωρητή Λάρισας – Έστελνε μηνύματα σε εργαζομένους του ΟΣΕ για στήριξη


Την υπερασπιστική του γραμμή φέρεται πως προετοιμάζει πλέον ο επιθεωρητής του ΟΣΕ Λάρισας, καθώς  πλέον κατηγορείται για τα ίδια αδικήματα με τον 59χρονο σταθμάρχη που βρίσκεται προφυλακισμένος για την τραγωδία στα Τέμπη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε καταγγελία που έγινε στην εκπομπή Tlive του Alpha ο επιθεωρητής κι ενώ αναμένει την κλήση του σε απολογία ως κατηγορούμενος πλέον φέρεται να έχει προσπαθήσει μέσω γραπτών μηνυμάτων να προσεγγίσει εργαζόμενους του σταθμού της Λάρισας προκειμένου να καταθέσουν ως μάρτυρες.

Συγκεκριμένα σε μήνυμα που παρουσίασε η εκπομπή και εστάλη σε εργαζόμενο αναφέρεται πως: «Ευχαριστώ για την στήριξη, μίλα με… Θα χρειαστώ μάρτυρες στην κατάθεσή μου», γράφει ο επιθεωρητής στο μήνυμά του χωρίς όμως να κάνει αναφορά σε απολογία.

Εργαζόμενος του ΟΣΕ μιλώντας στην εκπομπή Tlive τόνισε ότι δεν ξέρει τον λόγο που έλαβε αυτό το μήνυμα, καθώς η βάρδια του ήταν μέχρι τις οκτώ το βράδυ, άρα είχε φύγει αρκετά πριν τη φονική σύγκρουση. Οπότε δεν έχει κάτι όπως λέει να προσφέρει κάτι με την κατάθεσή του.

Μάλιστα ο υπάλληλος δεν έκρυψε ότι έχει πανικοβληθεί καθώς φοβάται μήπως συμβεί κάτι και χάσει τη δουλειά του.
Τι υποστηρίζει η πλευρά του επιθεωρητή

Πάντως άνθρωπος από το περιβάλλον του επιθεωρητή σχολιάζοντας το μήνυμα αναφέρει ότι πρόκειται για μια προσωπική παράκληση προς τους εργαζομένους στον σιδηροδρομικό σταθμό χωρίς να υπάρχει κανένα ίχνος απειλής ή εκφοβισμού.

Επίσης ο δικηγόρος του σημείωσε στην ίδια εκπομπή πως πρόκειται για ιδιωτική συζήτηση και ότι πρόκειται για αναζήτηση μαρτύρων στο πλαίσιο της κατάρτισης της υπερασπιστικής του γραμμής.