Παρασκευή, 31 Μαρτίου, 2023 13:29
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Νέα Ιωνία: Ανδριάντας για Γαργάλα, το άξιο τέκνο της πόλης – Υπονόμευσε έργο ύψους ενός εκατομ ευρώ!


Τη μεγαλύτερη πολιτική του «νίκη», δεν έχει δα και πολλές, πέτυχε χθες ο περίφημος Κώστας Γαργάλας που πήρε την πρωτοβουλία να υπονομεύσει, εμφανιζόμενος ότι δήθεν εκπροσωπεί το ΤΕΕ, την κατασκευή του διπλού κυκλικού κόμβου στη Νέα Ιωνία, ενώπιον του ΚΑΣ, και ανταποκρίθηκε! Αξιος!

Ετσι ένα έργο ύψους ενός, περίπου, εκατομμυρίου ευρώ κινδυνεύει να απενταχθεί πό το χρηματοδοτικό πρόγραμμα και να χαθεί, ένα έργο πνοής με σημαντικές ευεργετικές επιπτώσεις τόσο στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση της περιοχής, όσο και στην αισθητική της αναβάθμιση.

Ολοι αυτοί που πρωτοστάτησαν στην τουλάχιστον αστεία αυτή απόφαση (ότι δηλαδή ο κόμβος προκαλεί άμεση ή έμμεση βλάβη του μνημείου του Κοιμητηρίου, δηλαδή του μαντρότοιχου!!!), Μεϊκόπουλος, Παπανάτσιου, Γαργάλας, Κερασία και λοιποί αναμφίβολα πρέπει να τιμηθούν για την προσφορά τους, για τον αγώνα τους, η Νέα Ιωνία να παραμείνει συνοικισμός, όπως τον ήθελαν δηλαδή, και να μην μετεξελιχτεί σε μια σύγχρονη και λειτουργική πόλη.

Εβαλαν το τυφλό τους μίσος, το μένος που τρέφουν στο πρόσωπο του Δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, πάνω από τις ανάγκες χιλιάδων κατοίκων της περιοχής και πέτυχαν το καταστροφικό αυτό αποτέλεσμα.

Ειδικά μάλιστα για τον Γαργάλα ίσως πρέπει να ανεγερθεί και ένας ανδριάντας μπροστά από το κοιμητήριο για να θυμάται τον αγωνιστή της η περιοχή. Τόση αγάπη για τη Νέα Ιωνία πρέπει να με κάποιο τρόπο να ανταμειφθεί…
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com