Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023 19:48
Χωρίς κατηγορία

Μουτσινάς: Της είπα «μαμά είμαι γκέι» και οριακά είπε «επιτέλους είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του»


Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε το βράδυ της Παρασκευής για τη σχέση που είχε με τη μητέρα του και περιέγραψε, μεταξύ άλλων, πώς εκείνη αντέδρασε όταν της αποκάλυψε ότι είναι γκέι.

Ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» , όπου αρχικά έκανε μία αναδρομή στα παιδικά του χρόνια.

«Ήταν αυτά ακριβώς που έπρεπε να είναι για να μπορώ εγώ να είμαι αυτό που είμαι σήμερα, ό,τι κι αν είναι αυτό. Με κάποιο τρόπο δηλαδή συνέβαλαν όλοι. Συνέβαλε το κομμάτι του πατέρα που χώρισε με την μητέρα μου, πριν γεννηθώ, σήμερα έχω υπέροχες σχέσεις μαζί του αλλά δεν ήταν μαζί μας και ήταν ένα κομμάτι που με έφερε στη θέση να μπορώ να νιώσω ανεξάρτητος. Με μια μητέρα η οποία ήταν “ζιβάγκο” και έπρεπε να μπορέσω να φύγω από την αποπνικτική αγάπη της, με παππού και γιαγιά οι οποίοι ήταν οι παππούδες μου, οι γονείς μου, η μητέρα μου ήταν η αδελφή μου και μετά από λίγα χρόνια ήμουν ο σύντροφος της. Δηλαδή παθαίναμε και τέτοια, ναι. Τα παιδικά μου χρόνια, λοιπόν, μπορώ να πω ότι ήταν ωραία».

Δείτε βίντεο

 

«Η μητέρα μου έλεγε να βρούμε μια γυναίκα να μας κάνει παιδί και μετά να… εξαφανιστεί γιατί δεν ήθελε να υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή μου. Άμα τα ακούς είναι αστεία, άμα σου συμβαίνουν όμως, δεν είναι τόσο αστεία. Κάποια στιγμή όταν είπα στη μητέρα μου, ήμουν 22 χρονών, “μαμά, είμαι γκέι” δεν ξέρω τι καταλάβαινε. Της πήγαινα και κορίτσια γιατί όντως υπήρχαν σχέσεις με κορίτσια οπότε τους μπέρδευα και με την χαριτωμενιά του σπιτιού σού λέει, “τώρα το παιδί μπορεί να είναι ένας ωραίος χαρακτήρας, μποέμ». Οπότε όταν της το είπα ξαφνικά αυτό, έπαθε όλα αυτά που έπρεπε να πάθει ως όφειλε σαν Ελληνίδα μάνα, τρία δευτερόλεπτα μετά είχε τελειώσει και μπορεί να είπε μέσα της πως “επιτέλους, είμαι η μοναδική γυναίκα στη ζωή του. Τι δώρο μου έκανε το παιδί μου χωρίς να του πω κάτι”. Πια ήταν το διαπραγματευτικό μου χαρτί όταν μου έλεγε κάτι και της έλεγα, «μη μου ξαναμιλήσεις για αυτό, πες και ευχαριστώ». Ήταν η σχέση πολύ μπερδεμένη» επισήμανε ο Νίκος Μουτσινάς.

Τέλος, μίλησε και για τη σχέση που έχει σήμερα με τον πατέρα του, λέγοντας: «Σήμερα η σχέση με τον πατέρα είναι ωραία. Έφυγε και η μητέρα από τη μέση, που έχει μια μεγάλη σημασία γιατί ήταν ολόκληρο βουνό. Ήρθαμε ακόμα πιο κοντά γιατί δεν τον άφηνε, μην τυχόν και αγαπήσω αυτόν. Εγώ έχω περάσει πολλά ριάλιτι, μην κοιτάτε Survivor, εδώ θα ρωτήσετε. Οπότε, αφού δόθηκε ο χώρος στον άνθρωπο, μπόρεσε και αυτός να ανοίξει τα χαρτιά του και να είναι χωρίς φιλτράρισμα απέναντι μου. Είναι μια σχέση ενηλίκων. Νιώθω όμως το νοιάξιμο και την αγάπη του, αν και εγώ δεν του το δείχνω ακριβώς δυστυχώς όπως θα μπορούσε να το καταλάβει ο ίδιος».

Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com