Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Αθλητικά > Βόλος > Μονόδρομος η νίκη για τον Βόλο κόντρα στην Κηφισιά

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα θέλει να πανηγυρίσει σήμερα ο Βόλος στο ματς με αντίπαλο την Κηφισιά (5.30 μ.μ.).
Οι “κυανέρυθροι” γνωρίζουν καλά τη σπουδαιότητα της σημερινής αναμέτρησης, καθώς με νίκη… αναπνέουν βαθμολογικά ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτελέσματα βυθίζονται ακόμα περισσότερο στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.
Τα προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Κώστας Μπράτσος για το σημερινό ματς είναι πολλά, καθώς στους ήδη τραυματίες Σιαμπάνη και Σιέλη ήρθαν να προστεθούν και η απουσίες των Αλχο (τραυματίας) και Κόμπα (τιμωρημένος).
Σε κάθε περίπτωση ο σημερινός αγώνας του Βόλου με την Κηφισιά είναι κομβικός και οι “κυανέρυθροι” καλούνται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να φτάσουν στο πρώτο τρίποντο.
Δείτε Περισσότερα Άρθρα
Ο Τσιμεντερίδης ”σφυρίζει” το Βόλος – Ολυμπιακός
26 Αυγούστου 2025Βόλος
Χουάν Φεράντο: «Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα»
24 Αυγούστου 2025Βόλος
Τα highlights από το Άρης – Βόλος 2-0
24 Αυγούστου 2025Βόλος
Ένα λουλούδι για τον Αλκη (φωτογραφίες)
23 Αυγούστου 2025Βόλος