Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 13:32
ΒόλοςΠαραπολιτικάΠαρασκήνιαΤοπικά

Μια τρύπα στο…νερό από Παπαπέτρο – Ζητεί ελέγχους που ήδη γίνονται


Πολιτικό πάτρωνα φαίνεται πως αναζητεί ο  Αρχηγός της μειοψηφίας στο Δήμο Βόλου, Νίκος Παπαπέτρος, στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα, τη συνάντηση με τον οποίο έμπλεος περηφάνιας και περιχαρής μας ανακοίνωσε! Τέτοιο επίτευγμα!

Επ’ ευκαιρία, λέει, του έθεσε και το θέμα του νερού και συγκεκριμένα της διενέργειας αναλύσεων, δείχνοντας έτσι και το μέγεθος της ευαισθησίας, ου μην αλλά και της… άγνοιας, που τον διακατέχει. Βλέπετε ήδη έχει επίσημα, και από τον Δήμαρχο, κ. Αχιλλέας Μπέο και από την Κυβέρνηση, ανακοινωθεί ότι μέχρι τέλος Μαρτίου ειδικό κλιμάκιο ειδικών του υπουργείου θα πραγματοποιήσει ελέγχους σε όλη τη Θεσσαλία για το νερό, αρχής γενομένης από τον Βόλο σε συνεργασία με τον Δήμο και τη ΔΕΥΑΜΒ. Συνεπώς τι ακριβώς ζήτησε από τον Περιφερειάρχη παραμένει μυστήριο, που μόνο ο Λημνιός ενδεχομένως να το έλυνε…

Αν πάντως αναφερόταν στους τακτικούς ελέγχους που διενεργούνται στο δίκτυο και στα σημεία υδροδότησης θα εκπλαγεί, σίγουρα όχι ευχάριστα, όταν μάθει ότι οι έλεγχοι αυτοί γίνονται από το διαπιστευμένο εργαστήριο της ΔΕΥΑΜΒ , αλλά και σ’ εξωτερικά, επίσης διαπιστευμένα, εργαστήρια, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Υγείας που ανήκει στην… Περιφέρεια, από την οποία ζήτησε ελέγχους!

Που πας ωρε Παπαπέτρο, που πας;