Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023 07:38
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Μεμονωμένο συμβάν, αντίθετο στις αρχές μας», λέει η ταβέρνα στην Κάρπαθο για τα ζωντανά ψάρια στο τηγάνι


Απάντηση μέσω του δικηγόρου της έδωσε η ψαροταβέρνα στην Κάρπαθο, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με το βίντεο στο Instagram, όπου ζωντανά ψάρια ρίχνονται στο καυτό λάδι για τηγάνισμα.

Σύμφωνα με την επιχείρηση πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό το οποίο είναι εκ διαμέτρου αντίθετο από τις αρχές και τις αξίες των ιδιοκτητών της.

«Αγαπητοί μας φίλοι και πελάτες,

Αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια αναφορικά με το δυσάρεστο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στο κατάστημά μας και δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για το μεμονωμένο αυτό συμβάν, καθώς είναι εκ διαμέτρου αντίθετο στις αρχές και τις αξίες μας.

Τονίζουμε πως επ ουδενί δεν αποτελεί πρακτική του καταστήματος μας ούτε ο βασανισμός, ούτε η κακοποίηση ζώων και πως εναντιωνόμαστε κατηγορηματικά σε τέτοιου είδους ενέργειες.

Τέλος σας διαβεβαιώνουμε ότι λαμβάνουμε το ζήτημα πολύ σοβαρά υπ’ οψιν μας και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα των προϊόντων και η με σεβασμό μεταχείριση των ζώων παραμένουν στο επίκεντρο της λειτουργιάς μας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και υποσχόμαστε μέσω της πολύτιμης ανατροφοδότησης σας να βελτιώνουμε συνεχώς κάθε διάσταση της ποιότητας των υπηρεσιών μας.

Με εκτίμηση, εκ της διευθύνσεως».
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com