Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024 13:43
ΠαραπολιτικάΠαρασκήνια

Μεγάλη νίκη Βενέτη- Δεν πάει ογκολόγος στο Νοσοκομείο – Δοξάστε τον!


Επιτέλους μια μεγάλη νίκη για τον Χρήστο Βενέτη και το σύστημα που τον πατρονάρει. Πέτυχε, γιατί περί επιτυχίας πρόκειται, να απογοητεύσει, με δηλώσεις του, τον γιατρό, Γιώργο Ρήγα και ο τελευταίος να μην αποδεχθεί την φόρμουλα που είχε βρεθεί μετά από συνεννόηση  Αχιλλέα Μπέου και Αδώνιδος Γεωργιάδη, ώστε ο ογκολόγος γιατρός να εργαστεί για  έξι μήνες με ειδικό καθεστώς στο Νοσοκομείο, ώσπου να προκηρυχθεί η μόνιμη θέση ογκολόγου, και να ανακουφιστούν έτσι εκατοντάδες καρκινοπαθών που τώρα ταλαιπωρούνται και από την έλλειψη γιατρού.

Τώρα όποιος πονεμένος και ταλαιπωρημένος συμπολίτης μας έχει ανάγκη και δεν είναι δυνατόν να εξυπηρετηθεί ας απευθύνεται στον αδιάφθορο (!) πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, Βενέτη, αδελφό του Βασίλη (πληροφοριακά). Ισως τον κουράρει ο ίδιος και να έχει και νοσηλευτές σαν την «βραβευμένη» και τον Αρχιμήδη, που σφόδρα επίσης ενδιαφέρονται για τη δημόσια Υγεία…

Πως το είπε ο γιατρός κ. Ρήγας; «Να απαντήσω στο γιατί αποφάσισα να συνδράμω; Να απαντήσω δηλαδή σε τι ακριβώς; Γιατί όταν βλέπω ένα καράβι να βουλιάζει τρέχω εσπευσμένα να βοηθήσω; Πλάκα μας κάνετε δηλαδή κε Βενέτη τώρα; Σοβαρολογείτε δηλαδή;»

Δυστυχώς γιατρέ μου ναι. Πλάκα κάνει, Ολη η παρουσία του στην πολιτική μια φάρσα είναι και να δούμε ποιοι θα  πληρώσουν τις φιλοδοξίες ενός πλούσιου μεσοαστού που ξαφνικά ενδιαφέρθηκε για τα κοινά.