Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024 14:18
ΒόλοςΤοπικά

Μεγαλειώδης πορεία από τον Θόλο του Πανεπιστημίου για την τραγωδία στα Τέμπη (video & photos)


Μεγαλειώδης πορεία από εργατικά σωματεία, μαθητές , φοιτητικούς συλλόγους πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της πόλης για την τραγωδία στα Τέμπη.

«Στερέψανε τα δάκρυα και έγιναν οργή, η νέα γενιά δεν σας συγχωρεί» και «Ολων των νεκρών γίναμε η φωνή, τώρα συνεχίζουμε για την ανατροπή» είναι τα κυρίαρχα συνθήματα των διαμαρτυρόμενων.

Μαθητές γυμνασίου και λυκείου άφησαν τα σχολεία τους και βγήκαν στη μεγάλη πορεία. Η Ανδρομάχη Χατζηαγγέλα από το 2ο Πρότυπο Γυμνάσιο Βόλου αναφέρει ότι δίνουν το παρών στην πορεία για να δείξουν ότι είναι πολλοί και ότι η νεολαία δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Από την πλευρά των φοιτητών ο Βασίλης Κυριακίδης, Αντιπρόεδρος του φοιητικού συλλόγου του τμήματος γεωπονίας και φυτικής παραγωγής αναφέρει ότι παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει δύο εβδομάδες από το φονικό δυστύχημα η οργή δεν έχει κοπάσει καθόλου.

«Ολος ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει ότι εδώ μιλάμε για ένα έγκλημα, οι ευθύνες είναι συγκεκριμένες, δεν είναι μόνο το ανθρώπινο λάθος. Εδώ έχουν ευθύνες όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν» επισημαίνει.

Δείτε photos