Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024 15:38
Αθλητικά

Με την πρώτη ομάδα ο Βόλος κόντρα στον Ολυμπιακό


Την απόφαση της να αγωνιστεί η ομάδα του Βόλου στον αυριανό αγώνα με τον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα γνωστοποίησε μέσω επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ Βόλος.

Οι «κυανέρυθροι» οδηγήθηκαν στην απόφαση αυτή, έπειτα από τη συνάντηση που είχε ο Αχιλλέας Μπέος με το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι του ζήτησαν να αγωνιστούν κανονικά στην προσπάθεια τους για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ξεκαθαρίζουν όμως ότι η απόφαση αυτή αποτελεί μια τελευταία χειρονομία καλής θέλησης, καθώς η ΠΑΕ Βόλος δεν υπαναχωρεί στην ΑΠΑΙΤΗΣΗ της να αντιμετωπιστεί με ισοτιμία και να αγωνιστεί επί ίσοις όροις στους υπόλοιπους αγώνες της.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος
Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας, είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέας Μπέος, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η νέα προσπάθεια που επιχειρείται για να διαπραχθεί άλλη μια αδικία σε βάρος μας.
Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου εκφράστηκε η έντονη επιθυμία η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά, παρουσιάζοντας τον καλύτερο της εαυτό της σε μια προσπάθεια να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Με αυτό το δεδομένο, σεβόμενος την επιθυμία των παικτών, αλλά και συνολικά τον φίλαθλο κόσμο και το ίδιο το ποδόσφαιρο, και προκειμένου να μην υπάρξουν και άλλες σκιές για τις συνθήκες διεξαγωγής των playoff ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος ανακάλεσε την αρχική του απόφαση και έτσι η ομάδα θα κατέλθει στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα της.
Ωστόσο πρόκειται για μια τελευταία χειρονομία καλής θέλησης, καθώς η ΠΑΕ Βόλος δεν υπαναχωρεί στην ΑΠΑΙΤΗΣΗ της να αντιμετωπιστεί με ισοτιμία και να αγωνιστεί επί ίσοις όροις στους υπόλοιπους αγώνες της.