Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023 23:29
Βόλος

Με τη 2η ομάδα ο Βόλος κόντρα στον Ολυμπιακό αν δεν αλλάξει ο διαιτητής


Εξαλλοι είναι στον Βόλο με την απόφαση του Μπένετ να ορίσει στον αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός Ελληνα διαιτητή, παρά το γεγονός ότι είχε αποφασιστεί ομόφωνα να ορίζονται ξένοι διαιτητές σε όλα τα ματς των πλέι οφ.

Ετσι λοιπόν, αμέσως μετά την γνωστοποιήσει του ορισμού του Διαμαντόπουλου στο κυριακάτικο ματς, ο Βόλος με επιστολή του σε πρόεδρο και Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκα η οποία κοινοποιήθηκε σε Λευτέρη Αυγενάκη, Τάκη Μπαλτάκο, ΚΕΔ αλλά και σε όλες της ομάδες της Λίγκας, κάνει γνωστό ότι αν δεν αλλάξει ο διαιτητής και οριστεί ξένος, τότε θα παραταχθεί με τη 2η ομάδα στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ Βόλος

Κύριε Πρόεδρε,

παρά το γεγονός ότι μόλις πρόσφατα η γενική μας συνέλευση ομόφωνα αποφάσισε ότι σε όλους τους αγώνες του μίνι πρωταθλήματος των playoffs θα οριστούν να τους διευθύνουν ξένοι διαιτητές με έκπληξη και αγανάκτηση διαπιστώνουμε ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Μπένετ, αγνόησε την απόφασή μας και δεν την έλαβε υπόψη του.

Επειδή θεωρούμε την ενέργειά του αυτή ως άκρως προκλητική και προσβλητική τόσο πρoς τη Super League, όσο και συνολικά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Επειδή είμαστε πεπεισμένοι ότι με αποφάσεις σαν αυτή τα palyoffs καθίστανται λιγότερο ανταγωνιστικά και αξιόπιστα τόσο σε ό,τι αφορά την φίλαθλη κοινή γνώμη όσο και τους πρωταγωνιστές του αθλήματος, τους ποδοσφαιριστές

Επειδή η ομάδα της ΠΑΕ Βόλος διεκδικεί και έχει ίσα δικαιώματα και απαιτεί ίση μεταχείριση με όλες τις άλλες ομάδες

Επειδή η ΠΑΕ Βόλος έχει το κίνητρο και διεκδικεί με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ άμεσα από εσάς και την Super League να πάρετε θέση και να υποχρεωθεί η ΚΕΔ να σεβαστεί την ομόφωνη απόφασή μας για ξένους διαιτητές σε όλους τους αγώνες.

Σε αντίθετη περίπτωση διακηρύσσουμε προς κάθε κατεύθυνση και σε όλους τους τόνους ότι ο Βόλος δεν θα δεχθεί να αποτελέσει πρόβατο επί σφαγή και ως πρώτο μέτρο αντίδρασης γνωστοποιούμε ότι θα κατέλθουμε στα παιχνίδια των playoffs με την δεύτερη ομάδα μας και ας αναλάβετε τις ευθύνες σας έναντι όλων και κυρίως των φιλάθλων και του ίδιου του ποδοσφαίρου μας.

 

Για την ΠΑΕ Βόλος

Ο πρόεδρος

Αχιλλέας Μπέος
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com