Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024 06:16
ΠαραθλητικάΠαρασκήνια

Με τέσσερις ψήφους δεν γ… κανείς


Πριν από λίγες ημέρες ο Αλέξης Κούγιας σε μία από τις εκατοντάδες συνεντεύξεις του, είχε δηλώσει ότι θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας εάν και εφόσον έχει την αποδοχή όλων των μεγάλων.

Κοινώς πέρα από την δεδομένη υποστήριξη του Ολυμπιακού ήθελε την ψήφο και των Σαββίδη, Μελισσανίδη και Αλαφούζου για να βγει μπροστά για το καλό του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Χθες, ο Αλέξης Κούγιας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Λάρισας δήλωσε ότι θα είναι τελικά υποψήφιος για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας. Κάτι που σημαίνει ότι είτε έχει εξασφαλίσει και τις ψήφους των Σαββίδη, Μελισσανίδη και Αλαφούζου, είτε έκανε μία ακόμη μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα. Φυσικά πάντα για καλό του επαγγαλματικού ποδοσφαίρου όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Αν κρίνουμε πάντως από το γεγονός ότι ο Αλέξης Κούγιας στην ίδια δήλωσή του επιτίθεται τόσο στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στο δεξί χέρι του Μελισσανίδη, Γιάννη Παπαδόπουλο, τότε αντιλαμβανόμαστε ότι δύσκολα θα έχει την αποδοχή τόσο των «πρασίνων» όσο και της ΑΕΚ.

Οπότε, μάλλον πρόκειται για μία ακόμα από τις γνωστές κυβιστήσεις του Αλέξη Κούγια. Ας όψεται όμως το καλό του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι το εξής: Αν τελικά ο Αλέξης Κούγιας επιμείνει στην υποψηφιότητά του, πόσο πιθανό είναι να εκλεγεί; Γιατί η πιάτσα (την οποία γνωρίζει καλά ο Αλέξης και επικαλείται ακόμα και στις δικαστικές αίθουσες), λέει ότι δύσκολα θα ξεπεράσει τις τέσσερις ψήφους (μαζί φυσικά με τη δική του).

Και όπως λέει και ο λαός: Με τέσσερις ψήφους δεν γ… κανείς.