
Για το απόγευμα της Τρίτης (3/6, 17:30) είναι προγραμματισμένη η συνάντηση της UEFA με τους εκπροσώπους των πέντε ελληνικών ομάδων που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Η συνάντηση θα έχει ως αντικείμενο το νέο format των διασυλλογικών διοργανώσεων. Οι πτυχές που θα θιγούν είναι οι σοβαρές προοπτικές που δημιουργεί ο νέος τρόπος διεξαγωγής των αγώνων, η νέα ευρωπαϊκή σεζόν, καθώς και η ανάγκη θεσμικής συνεργασίας για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της θετικής συγκυρίας για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ενημερώσει ότι θα δώσουν το “παρών” οι ιδιοκτήτες και των πέντε ομάδων (ΑΕΚ, Άρης, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ), κάποιοι με φυσική παρουσία και κάποιοι διαδικτυακά.
Με βάση τη σχετική ενημέρωση κι εφόσον δεν υπάρξει ανατροπή της τελευταίας στιγμής, οι Μάριος Ηλιόπουλος και Θόδωρος Καρυπίδης πρόκειται να βρεθούν στο Μεγάλη Βρετάνια, στον αντίποδα οι Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Σαββίδης θα έχουν διαδικτυακή παρουσία, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα το τι θα πράξει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Εκ μέρους της Ομοσπονδίας, που απηύθυνε την πρόσκληση προς τους συλλόγους, στη συνάντηση θα παραστούν ο πρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και η Εκτελεστική Γραμματέας Δόμνα Τσιώνη.