
Με τρεις αναμετρήσεις για την 6η “στροφή” των πλει άουτ ολοκληρώνεται η αγωνιστική στη Stoiximan Super League.
Σημαντικές μάχες επιβίωσης στο σημερινό πρόγραμμα της Super League. Κομβικό παιχνίδι και στις Σέρρες (18:00, Novasports Prime) με τον Πανσερραϊκό να ψάχνει τη ρεβάνς του κόντρα στον Βόλο των πολλών απουσιών, μετά τη βαριά ήττα με 3-0 της περασμένης εβδομάδας. Ισόβαθμοι πλέον οι δύο τους, στο +5 από τη διακεκαυμένη ζώνη. Επανέρχεται ο αρχισκόρερ Μπετανκόρ για τα “λιοντάρια”, εκτός οι τιμωρημένοι Κόμπα, Φεράρι, Ντε Καμπς, αλλά και οι Μπερναντού, Κόσζτα για τους Θεσσαλούς.
Η Καλλιθέα υποδέχεται τον Παναιτωλικό (18:00, Cosmote Sport2) και θέλει πάση θυσία να ντουμπλάρει τις νίκες της επί των Αγρινιωτών για να μειώσει τη διαφορά των πέντε βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Φρέσκο πρόβλημα ο Ματίγια για τους νεοφώτιστους, αρκετές οι απουσίες ξανά για τους φιλοξενούμενους (Λομονάκο, Ντίαζ, Μαϊντέβατς, Μαυρίας).
Στη Λαμία (20:00, Cosmote Sport1) η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Λεβαδειακό, μία εβδομάδα μετά την επικύρωση του υποβιβασμού της στη Superleague 2. Οι Φθιώτες είχαν καταφέρει να φύγουν με τον βαθμό από τη Λιβαδειά, αλλά η νίκη του Βόλου τους έριξε πια και μαθηματικά. Οι Βοιωτοί από την πλευρά τους θέλουν να επανέλθουν στις νίκες και να παραμείνουν σε τροχιά 9ης θέσης, την οποία έχουν θέση ως στόχο. Εκτός οι Βήχος, Μπάλτσι, Κάτρης για τους φιλοξενούμενους, απουσιάζει ο Δοϊναρλής και μακροχρόνια οι Κλωναρίδης, Σάντσες, Τσάβες για τη Λαμία.