1 2
Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024 20:47
LIFE

MasterChef: Ξέσπασε και τον «στόλισε» με γαλλικά – «Άμα σε γαμ@@@, θα σου πω εγώ μαλ@@@»


Άναψαν τα αίματα στο επεισόδιο του MasterChef το βράδυ της Πέμπτης (30/3). Στην ομαδική δοκιμασία αρχηγό των Κόκκινων όρισε ο Θόδωρος Γαλάνης την Μαρία Λαζαρίδου, η οποία πήρε κοντά της τον Μότο Μότο και τον Γιώργο Πορφύρη.

Οι τόνοι ωστόσο, δεν άργησαν να ανέβουν, με τους δύο παίκτες να ανταλλάζουν βαριές κουβέντες και η αρχηγός να αναγκάζεται να τους σταματήσει.

«Κάποια στιγμή έβλεπα το μπλέντερ και έπαιζε, χτύπαγε, χτύπαγε, χτύπαγε… Χτύπαγε πάρα πολύ ώρα. Αυτή την σάλτσα πραγματικά, αν έχεις τα υλικά μπροστά σου, την φτιάχνεις σε πέντε λεπτά αν την φτιάχνεις για πρώτη φορά και σε δύο λεπτά άμα την κάνεις κάθε μέρα», είπε αρχικά, ο Γιώργος Πορφύρης στην κάμερα του MasterChef.

«Γιατί κάνετε τόση πολλή ώρα για ένα τόσο εύκολο πράγμα;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Πορφύρης προς τον Μότο Μότο και την Μαρία Λαζαρίδου για να συνεχίσει να κάνει παρατηρήσεις.

«Έμαθε και ο Πορφύρης να μαγειρεύει. Εντάξει! Πορφύρη, κάνε την δουλειά σου εσύ εκεί», σχολίασε εκνευρισμένος ο Μότο Μότο.

«Εγώ την κάνω τη δουλειά μου. Εσύ δεν την κάνεις», απάντησε με τη σειρά τιου ο Γιώργος Πορφύρης για να προκαλέσει τα «γαλλικά» του συμπαίκτη του. «Άμα σε γαμ@@@ θα σου πω εγώ μαλ@@@».

«Ο Πορφύρης να κοιτάξει να γίνει άνθρωπος πρώτα και μετά μάγειρας. Αν νομίζει ότι εγώ πηγαίνω αργά, εκείνος πηγαίνει πολύ πιο αργά από μένα» δήλωσε, επίσης, ο Μότο Μότο στην κάμερα του MasterChef.

Δείτε όσα έγιναν