Ψυχαγωγία

MasterChef: Με ένα γλυκό η Μαριάννα Πουλμεντή ξαναπήρε την ποδιά
Ακόμα μια ευκαιρία να δκιμάσουν ξανά την τύχη τους στο MasterChef δίνουν οι κριτές σε κάποιους παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής. Η εξέλιξη αυτή δεν άρεσε καθόλου στην Μαρία Μπέη η οποία διαφώνησε με έντονο τρόπο.

Πάντως όπως και να έχει επειδή αυτό είναι κάτι που αποφασίζεται από την παραγωγή η Μαριάννα Πουλμεντή είναι η πρώτη παίκτρια που επέστρεψε ξανά στην τηλεοπτική του κουζίνα όπου μαγείρεψε και διεκδίκησε και πάλι μια θέση στον διαγωνισμό.

Μια γλυκιά παρασκευή λοιπόν που ετοίμασε ήταν αυτή που της χάρισε και πάλι την ποδιά του Masterchef.

Στη συνέχεια ήρθε η ανατροπή, καθώς οι τρεις κριτές έβαλαν στο τραπέζι και τις καλύτερες προσπάθειες από την κάθε ομάδα. Από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου ο Ηλίας Κιαζόλι, από την ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά η Μάρλεν Γρυντάκη και από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Οι τρεις τους, Ηλίας, Μάρλεν και Γιώργος στάθηκαν μπροστά στους κριτές, οι οποίοι τους ενημέρωσαν πως υπάρχει ακόμα μία ποδιά και για να την διεκδικήσουν θα πρέπει να μαγειρέψουν παράλληλα με τον Νίκο Θωμά, το F&B του MasterChef. Δηλαδή, θα έπαιρναν μέρος σε μια δοκιμασία… follow the chef, προκειμένου να βγει ο νικητής που θα πάρει την ποδιά.

Οι τρεις παίκτες μαγείρεψαν και ετοίμασαν τα πιάτα τους και τη συνέχεια θα τη δούμε σήμερα…

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com