Ψυχαγωγία

MasterChef 4: Ξανά στον… πάγκο της κουζίνας η κάρτα ασυλίας -Σφαγή των παικτών για να την αποκτήσουν

Έπειτα από μια σειρά επεισοδιακών διαδικασιών, το MasterChef 4 επιστρέφει στη γνωστή διαδικασία του Mystery Box και του τεστ δημιουργικότητας.

Οι 11 του MasterChef 4, μπαίνουν να μαγειρέψουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να κάνουν ό,τι απαιτείται, προκειμένου να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στον τελικό. Εκείνο όμως που ενδιαφέρει τους περισσότερους είναι άλλο… η πολυπόθητη κάρτα ασυλίας πέφτει και πάλι στους πάγκους της κουζίνας.

Το Mystery Box δυσκολεύει τους μάγειρες στο MasterChef 4

Το Mystery Box του MasterChef 4 απαιτεί ικανότητες «στο φουλ» και επιλογές όμοιες με εκείνες ενός Τεστ Δημιουργικότητας. Τόσο, που θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι λειτουργεί και ως “πρόλογος” για το απαιτητικό Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί. Όσοι μπερδευτούν και δεν προσέξουν τις επιλογές, που κάνουν μέσα από το Mystery Box, θα χάσουν ένα αρκετά σημαντικό, για το στάδιο που βρίσκονται, πλεονέκτημα.

Το Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί, αναδεικνύει τρία υπέροχα ελληνικά υλικά αλλά προσφέρει και στον νικητή του Mystery Box πληθώρα πλεονεκτημάτων για τη συνέχεια στο MasterChef 4. Θα επαληθευτούν τα spoiler που θέλουν την Κατερίνα να αποχωρεί στην επόμενη δοκιμασίας αποχώρησης;

Βίντεο: Η κάρτα ασυλίας και πάλι στο παιχνίδι του MasterChef 4

Η πραγματικότητα είναι σκληρή για όσους δεν παρουσιάσουν πιάτα ανάλογα του επιπέδου, που ζητούν οι κριτές, έτσι ώστε να μπορέσουν να τους επιτρέψουν να βρεθούν στη δεκάδα.