Ψυχαγωγία

MasterChef 4: «Μας πετσόκοψε η κομμώτρια» -Πήρε το χρυσό πλεονέκτημα, δόθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού (βίντεο)

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα στην ιστορία του μαγειρικού διαγωνισμού, διεθνώς, δόθηκε στο MasterChef 4.

Με αυτή τη χρυσή κάρτα, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο αβαντάζ στον διαγωνισμό παγκοσμίως, ο νικητής του τεστ δημιουργικότητας κερδίζει μία «χρυσή» ασυλία για εκείνον ή για όποιον παίκτη του MasterChef 4 υποδείξει, ανά πάσα στιγμή μέσα στον διαγωνισμό μέχρι την τελική 10άδα. Νικήτρια στέφθηκε η Κατερίνα Λένη, της οποία το πιάτο άρεσε περισσότερο στους κριτές του MasterChef.

«Με αυτή την κάρτα αποφεύγει ο κάτοχός της ή όποιον υποδείξει ο κάτοχός της οποιαδήποτε δοκιμασία αποχώρησης. Όταν και αν χρησιμοποιηθεί αυτή η κάρτα, τότε μπορεί να ξαναδιεκδικηθεί στο επόμενο τεστ δημιουργικότητας. Όλα αυτά μέχρι την τελική δεκάδα», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Βίντεο: Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που δόθηκε στο MasterChef 4

«Πιστεύω κάποια παιδιά το χάρηκαν πολύ, που πήρα εγώ αυτή την κάρτα. Αλλα παιδιά απογοητεύτηκαν με τη δική τους την απόδοση πρώτον και νομίζω ότι τους έπεσε λίγο βαρύ ότι εγώ, η κομμώτρια, κέρδισα τη χρυσή κάρτα», είπε η παίκτρια του MasterChef 4.