Ψυχαγωγία

MasterChef 4: Η αποχώρηση Κατερίνας, τα δάκρυα και η τελική δεκάδα

Ηδοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef 4 ήταν καθαρά γυναικεία υπόθεση. Οι τρεις παίκτριες που βρέθηκαν στην κουζίνα του MasterChef 4 ήταν η Κατερίνα, η Ντέμη και η Μαριάννα, που κλήθηκαν αντιγράψουν το πιάτο που θα έκρινε την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η Ντέμη έκανε ξεκάθαρο ότι θέλει να διώξει την Κατερίνα από τον διαγωνισμό. «Εχει γίνει αυτό που έχω ευχηθεί, να βρεθώ στον τάκο με την Κατερίνα», είπε χαρακτηριστικά. Οι τρεις παίκτριες του MasterChef 4 κλήθηκαν να μαγειρέψουν ένα άκρως απαιτητικό πιάτο, dumblings γαρίδα με κρέμα αυγοτάραχο, το οποίο είχε αρκετές παρασκευές. Την πιο αδύναμη προσπάθεια σύμφωνα με τους κριτές την είχε η Κατερίνα, η οποία αποχώρησε. Η κάρτα ασυλίας πήγε στα χέρια του Γιώργου.

«Θέλω να κρατήσω τα θετικά, αλλά οι συνθήκες ήταν τελείως διαφορετικές και το παρασκήνιο με έχει καταβάλλει. Να ευχηθώ στον κόσμο να μην επιτρέπει σε κανέναν να του θέτει όρια και φραγμούς. Σήμερα εγώ η ίδια έθεσα το όριο. Η ζωή είναι ωραία, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές» είπε η Κατερίνα Λένη μετά την αποχώρηση.

Το γράμμα της Κατερίνας και η τελική δεκάδα του MasterChef 4

«Μαζί με τη Μαριάννα στείλαμε την Κατερίνα στα κομμωτήρια, που τόσο της αρέσουν», ανέφερε η Ντέμη, η οποία μαζί με τη Μαριάννα γύρισαν στο σπίτι του MasterChef 4. Ενώ η Μαρλέν είπε: «Ήταν σαν την κατσαρίδα, η κατσαρίδα επιβιώνει σε όλες τις συνθήκες». Ολοι μαζί διάβασαν το γράμμα που τους άφησε η Κατερίνα Λένη, με ιδιαίτερη αναφορά στη λέξη «μπέσα», η οποία πιθανώς – σύμφωνα με κάποιους παίκτες – αναφερόταν στον Γιώργο Λασκαρίδη. Αφού λοιπόν ο Γιώργος διάβασε το γράμμα της Κατερίνας, η Μάρλεν είπε: «Ο Εμπειρίκος είναι πιο κατανοητός». Ο Γιώργος φάνηκε να δείχνει κατανόηση και να αντιλαμβάνεται ότι η Κατερίνα χωρίς γνώση μαγειρικής τα πήγε πολύ καλά στο MasterChef 4!