Ψυχαγωγία

MasterChef 4: H πρώτη μεγάλη κόντρα – «Νταβατζιλίκια εγώ στη ζωή μου δεν ανέχομαι»

Ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία από τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο στο επεισόδιο του MasterChef, το βράδυ της Παρασκευής. Μετά τη δοκιμασία αποχώρησης, ήταν εκείνος που τελικά βρέθηκε εκτός παιχνιδιού, ενώ οι άλλοι δύο υποψήφιοι, η Φωτεινή και ο Γιώργος επέστρεψαν στο σπίτι.
«Είμαι στενοχωρημένος. Νιώθω πιεσμένος από όλο αυτό που έγινε. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να φύγω τόσο νωρίς. Είχα πολλά να κάνω ακόμα, είτε ατομικά είτε ομαδικά και είμαι σίγουρος ότι θα έπαιζα ρόλο στο να βοηθήσω κάποια άτομα που, ναι μεν είναι καλοί μάγειρες αλλά υστερούν κάπου αλλού. Δεν θα γίνει όμως αυτό» σημείωσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής.

Μόλις όμως ο Γιώργος επέστρεψε στο σπίτι μετά τη δοκιμασία αποχώρησης, η Κατερίνα άπλωσε το χέρι για να τον συγχαρεί αλλά εκείνος την αγνόησε. «Επειδή θέλω να είμαι δίκαιη, πήγα να του ευχηθώ συγχαρητήρια αλλά από την πολύ έπαρση δεν τα δέχθηκε. Γιατί είναι το πολύ καλό παιδί …» σημείωσε με νόημα στην κάμερα η Κατερίνα. Όταν ο Γιώργος τόνισε, μπροστά στους συμπαίκτες του, πως θα τα πει off camera με την Κατερίνα, εκείνη δήλωσε χαρακτηριστικά: «Φοβήθηκα που θα μου τα πει off camera! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο. Τρέμω. Νταβατζιλίκια εγώ στη ζωή μου δεν ανέχομαι. Άλλωστε το γράφει και εδώ (σ.σ. το τατουάζ στο χέρι μου), μολών λαβέ… Έλα, σε περιμένω».