1 2
Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024 12:33
ΜαγνησίαΤοπικά

Μαγνησία: “Εμφύλιος” στη ΝΔ – Δριμεία επίθεση Μπουκώρου στον Τριαντόπουλο


Με καζάνι έτοιμο να εκραγεί έμοιαζε η κατάσταση στην τοπική Νέα Δημοκρατία εδώ και αρκετούς μήνες, ιδιαίτερα μετά τις εθνικές εκλογές, αφού η τράπουλα μοιράστηκε διαφορετικά.

Σήμερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, που έχασε την πρωτοκαθεδρία από τον Χρήστο Τριαντόπουλο, επιτέθηκε ευθέως στον συνάδελφο του κατηγορώντας τον ότι εκμεταλλεύεται μικροπολιτικά τις αποζημιώσεις από τις καταστροφές που υπέστησαν κάτοικοι της Μαγνησίας, με την ιδιότητα που κατέχει, αυτή του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Ο κ. Μπουκώρος το τελευταίο διάστημα κάνει σαφή την ενόχλησή του στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει υπουργοποιηθεί. Ειδικότερα, μετά τον ανασχηματισμό φέρεται να έχε στείλει τα μηνύματά του προς το Πρωθυπουργικό γραφείο.

Η παρουσία του και το θερμό του χειροκρότημα σε όσα ακούστηκαν στην εκδήλωση του Κοττάκη με τις ομιλίες των Σαμαρά – Καραμανλή δεν πέρασαν απαρατήρητα από το κυβερνητικό επιτελείο.

Στη σημερινή του συνέντευξη κατήγγειλε τον κ. Τραντόπουλο (χωρίς να τον κατονομάσει) ότι βάζει συνεργάτες από το πολιτικό του γραφείο να τηλεφωνούν σε πληγέντες και να τους λένε ότι “καθάρισαν”.

«Είναι απαράδεκτο να παίρνουν τηλέφωνο από πολιτικά γραφεία και να λένε ότι αύριο πληρώνεστε. Τα λεφτά του πατέρα τους μοιράζουν; Επειδή δεν μιλάμε, δεν σημαίνει ότι δεν τα μαθαίνουμε» είπε ο βουλευτής. Αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένο περιστατικό με περίπτωση πληγέντα από τα Λεχώνια. «Έλα από εδώ για να σου πούμε πώς θα πληρωθείς» φέρεται να του είπαν συνεργάτες του υφυπουργού.
«Ως εδώ και μη παρέκει» τόνισε ο κ. Μπουκώρος, ο οποίος έχει απασφαλίσει, δημιουργώντας “πονοκέφαλο” στην τοπική και όχι μόνο ΝΔ.