1 2
Κυριακή, 14 Ιουλίου, 2024 20:46
ΜαγνησίαΤοπικά

Μαγνησία: Δεν τον αφήνει να δει τα παιδιά του – Το ζευγάρι αλληλομηνύθηκε και έφτασαν στο δικαστήριο


Σε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή καταδικάστηκαν χθες από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ένα ζευγάρι για ενδοοικογενειακή απειλή. Το ζευγάρι που αλληλομηνύθηκε έχει μαζί 3 ανήλικα παιδιά, αλλά δεν είναι παντρεμένοι.

Συγκεκριμένα όμως στις 06/07/2024 το πρωί, ο πατέρας τηλεφώνησε στην σύντροφο του για να μπορέσει να τα δει και σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο δικαστήριο απείλησε την μητέρα ότι θα της κάνει κακό εάν δεν τα δώσει. Στην συνέχεια κατευθύνθηκε προς την οικία της συντρόφου του και μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητο απ’ έξω, η μητέρα φοβούμενη από τις πρωινές απειλές, τηλεφώνησε στην αστυνομία όπου και τον συνέλαβαν.

Η μητέρα που είναι αναπληρώτρια εκπαιδευτικός στην Κομοτηνή είχε την επιμέλεια των παιδιών μέχρι 30/06/2024. Ο πατέρας κατοικεί και έχει επιχείρηση στα Καλά Νερά Μαγνησίας. Ταξιδεύει συχνά προς την Κομοτηνή για να μπορέσει να δει τα παιδιά του αφού στα δικαιώματα του ως πατέρας έχει αυξημένη επικοινωνία και διανυκτέρευση αλλά εκείνη αρνείται να τα δώσει ισχυριζόμενη διακοπές, αδιαθεσία και ψώνια στα μαγαζιά. Δήλωσε ότι ο σύντροφος της θέλει να βλέπει τα παιδιά τους αλλά κατόπιν συνεννοήσεως και προγραμματισμού.

Ο πατέρας υποστήριξε στο δικαστήριο ότι έχει υποστεί ψυχολογική και οικονομική επιβάρυνση. Ότι τα παιδιά ζουν σε οικιακό περιβάλλον χωρίς στρώματα και ψυγείο καθώς και ότι κυνηγούν το ένα το άλλο με μαχαίρι, βάση της έκθεσης της κοινωνικής λειτουργού. Παρακαλάει για να δει τα παιδιά του και αρνείται όλες τις κατηγορίες.