Volosday.gr - Το ενημερωτικό site της Μαγνησίας > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > Αθλητικά > Μάγκες μέσα στο Αγρίνιο – “Χρυσό” βαθμό ο Βόλος κόντρα σε Παναιτωλικό και διαιτησία

Μάγκες μέσα στο Αγρίνιο – “Χρυσό” βαθμό ο Βόλος κόντρα σε Παναιτωλικό και διαιτησία
10 Φεβρουαρίου 2020
Κόντρα σε Κατσικογάννη και VAR, ο Βόλος έμεινε όρθιος στο Αγρίνιο και πήρε την ισοπαλία με 1-1 στο ματς με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.
Οι “ερυθρόλευκοι” βρέθηκαν να χάνουν στο πρώτο μέρος με γκολ του Μουνιέ στο 40ο λεπτό, για να ισοφαρίσει ο Δημόπουλος στην εκπνοή του αγώνα.
Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός ότι ο διαιτητής Κατσικογιάννης αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στον Τόρρες στο 50ο λεπτό, όταν ο Αργεντίνος ανατράπηκε από τον αμυντικό του Παναιτωλικού πατώντας τη γραμμή της περιοχής, ωστόσο ο Ηπειρώτης διαιτητής αφού συμβουλεύτηκε το VAR υπέδειξε την παράβαση εκτός περιοχής.
Περισσότερα σε λίγο….